Van valamilyen GPS erősítő alkalmazás telefonra?
Külföldről rendelt telefonomon kipróbáltam többféle navigációs appot, de egyik se vált be, most van-volt ez az igo-s születésnapi app, ezt letöltöttem, de ez még a helyzetemet se tudja bemérni, nemhogy egyáltalán bárhova elnavigálni.
Volt egy másik, az megtalálta a pozíciómat, de amikor elindultam autóval, akkor meg se mozdult, a kiindulási pozícióba volt a helyzetem még órákkal később is,...
GPS be van kapcsolva, azért nem vagyok hülye.. :D
Szóval, hogy ennek mi lehet az oka? Volt, aki azt mondta, hogy az is okozhatja, hogy nem itthon vettem a telefont, hanem külföldről (Szingapúr), ...
Google playen keresgéltem GPS jel erősítő appot, de nem nagyon találtam, szóval gondoltam megkérdezem itt, hátha vannak hasonló cipőben járó emberek, akik megtalálták a megoldást..
Hasznos válaszokat előre is köszönöm! :)
Valóban ugyan az. Ezért ez a kérdés nem is létezik, mert a GPS-el sincs probléma. Jah, de van, akkor valamelyik állítás nem egészen pontos.
A klónok, csak klónok. Amit tudnak azt tudnak, amit meg épp nem, azt ne akard megjavítani, hanem fogadd el, hogy csak klón.
Mondanám, hogy garanciáztasd, de ha jól sejtem, akkor az sem fog menni.
Ugyan lehet, hogy hardware, firmware, vagy vételi problémák vannak, én azért kipróbálnám a következőt.
GPS test nevű progit, ha lehet a pro változatot tedd fel. A programnak adj meg minden lokáció hozzáféréshez fűződő engedélyt, jogot. Indítsd el a progit, majd a helyi menüben válaszd ki a "Clear AGPS" sort, majd ugyan itt az "Update AGPS" menupontot. Funkciója, hogy lekéri a mobilhálós adatokat a háromszögeléshez, így már a teló tudni fogja kb. hol, és milyen műholdakat keresgéljen. Feltétele, hogy a fejlesztői menüben ne legyen kiválasztva a "mock", hamis, kamu lokáció, illetve engedélyezni kell a gsm, wifi helymeghatározást. Nekem Kínából van a "hauvííí"-m. Először vacakolt, aztán megtalálta a helyét. üdv
Kipróbáltam ezt a GPS test nevű progit, de nem talál semmit sem.. :S
Minden be van nyomva, helyhozzáférésnél minden be van kapcsolva, ki van pipálva, helyutánzatok sincsenek engedélyezve,..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!