Samsung Galaxy S3 gyári androidot, hogy kell telepíteni?
Figyelt kérdés
Van egy Galaxy S3 készülékem, amin valami android 5.0.1 van telepítve, elég hiányosnak tűnik, félig angol, félig magyar... szeretném a gyárit rárakni, amivel remélhetőleg jobban fog múködni, csak mivel nem értek nagyon hozzá, sose csináltam még ilyet, a ti segítségetek szeretném kérni, azt mondják nem nehéz megcsinálni. Valakit kérek, lépésről lépésre leírná, hogy kell csinálni? Esetleg felvétel valakinek, ha van róla, az is jó lenne. Úgy tudom, le kell tölteni az androidot, és sd kártyáról fel lehet rá telepíteni. Be kell menni az androidnak valami menüjébe bekapcsoláskor, és úgy tudom ott kell valamit bohóckodni vele. Kb ennyire értek hozzá..:D (nagyjából semennyire) Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!2015. ápr. 23. 18:12
1/3 anonim válasza:
először is egy telefonra egy bizonyos os csak akkor van telepitve ha az az eredeti és az eredeti sosem hiányos mivel akkor adják ki csak ha tökéletes, feltéve ha a telefon eredeti, másodszor nem kell bajlodj vele vidd el oda ahol vetted és kérdezd meg ők ujrarakják majd..
2/3 A kérdező kommentje:
Elég kókány rendszer pedig ami rajta van, mert a beállításokba fele sincs ott ami egy régebbi verziós s3-on van, tényleg nem értek ehez, de ezen látszik, hogy hülyeség ahogy van. Gyorsan kellett telefon, és így hírtelen vettem egyet magánszemélytől hanszáltan, tehát nincs hova vissza vinni. De ha én semmiképp se tudom megoldani lehet elviszem valakihez aki ért hozzá.
2015. ápr. 23. 21:42
3/3 Konzol94 válasza:
Szia. Én megtudom csinálni neked. Budapesten laksz esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!