Ha a T-Mobile oldalán egy készülék mellett az áll, hogy előfizetés nélkül kapható, az azt jelenti, hogy kártyafüggetlen?
Kinéztem magamnak egy telefont, de csak a T-Mobile forgalmazza a Vodafone nem, pedig én Vodás vagyok. Műszaki áruházakban sem kapható, max. netről lehet rendelni, de én már sokszor megszívtam netes rendeléssel, még egyszer nem rendelek műszaki cikket. Viszont így, hogy a T-Mobile-nál kapható, fontos lenne, hogy kártyafüggetlen legyen. De nem tudom, mit jelent az, hogy előfizetés nélkül. Mert ha csak azt, hogy önmagában meg lehet venni a telefont, ami egyébként T-Mobile-os, az úgy nekem nem jó.
Így néz ki: [link]
A T nem árul független telefonokat (maximum daul SIM-eset - ha egyáltalán árul olyant). Az előfizetés nélkül azt jelenti, hogy bemégy és megveszed a telefont, nem kell hozzá előfizetést kötni v. nem kötelező SIM-et venni.
Némi plusz pénzért függetlenítik neked hivatalosan a telefont a T-nél v. kisebb pénzért, illegálisan bármelyik GSM üzletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!