Ha Angliából szeretnék telefont rendelni és nem előfizetéseset, akkor egy itthon vásárolt sim kártyát rakhatok bele vagy hogy megy ez?
Konkrétan a Nexus 4-et szeretném megrendelni, ha már kapható lesz, de nem tudom, hogy kint létezik-e kártyafüggetlen telefon, vagy ha pl. a Vodafone-tól rendelek, az itthoni Vodafonos sim kártyával működik-e.
Egyébként csak az előrendelést láttam előfizetéses formában, ha már kapható lesz, rendelhetek nem előfizetésest is?
Nem a vodafone név a lényeg hanem a szolgáltató hálózata.
Gyanítom feltűnt neked is hogy az angliai voda egy másik országban van.
Így az ő hálózatuknak semmi köze a magyarhoz, nem is beszélve a simről.
(Először is, tudom, hogy nagyon hülye kérdést tettem fel.) De attól, hogy másik hálózat, ugyanaz a cég.
És már elnézést, hogy még sohasem vásároltam külföldről telefont, és fogalmam sincs az egészről..
"De attól, hogy másik hálózat, ugyanaz a cég. "
Nem.
"Köszi a tájékoztatást, de nem igazán arra válaszoltál, ami érdekelt."
Nem tehetünk róla hogy rossz a kérdésed.
Minek írod oda ha nem érdekel?
"És már elnézést, hogy még sohasem vásároltam külföldről telefont, és fogalmam sincs az egészről."
Nekünk is feltűnt. Nem véletlenül kaptad a válaszokat.
""szeretnék telefont rendelni és nem előfizetéseset" részt mindenki átugrotta? "
Igen, azt rendelsz amit akarsz.
Mi a problémára hívtuk fel a figyelmed ami a kérdésből kitűnik.
"a google playen tudok majd rendelni és rakhatok bele itthoni kártyát."
Ahogy más is megírta előttem ez nem fog menni.
"Ha kártyafüggetlen a telefon bármilyen kártyát belerakhatsz de csak az adott országét,"
Nem egészen.
A világon bármely simmel amely képes GSM hálózatra kapcsolódni egy független mobil.
Az megint más ha a hálózat elutasítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!