Vélemények a Microsoft Lumia 535-ről?
Érdekelne a technikai része, ugyanakkor az ergonómia valamint a design is. Olyanok válaszát várom legfőképpen, akiknek van ilyen mobiltelefonjuk. Akkumulátor gyakorlatban hány órát bír ki? A kamera képminősége milyen?
Előre köszi.
Nekem első szériás van, akkor vettem meg amikor megjelent de már kijött rá frissítés és semmi gáz nincs a kijelzővel.
(bár a második mert másnap visszavittem mert bedöglött a kijelző,és kaptam egy teljesen újat) de már nincs gáz :D
Én nem bántam meg hogy megvettem, ár/értékbe tényleg nagyon jó (bár már lehet 640et kéne nézned, ha nem zavar annak az előlapi kamerája) aksi nekem bírja a 2-3napot, persze ha egész nap nyomkodom akkor 1nap. Kamera minősége is jó, annyi a hátránya hogy nem mindig van 3G, meg nincs HD-s videofelvétel, de ezek engem egyáltalán nem zavarnak.
Mit értesz ergonómia és dizájn alatt? Mert a rendszere minden windowsphone telefonnak ugyan olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!