Most a legjobb Lumia a Lumia 930? Ilyet tervezek venni. Mik a vélemények? Ugye ez egy jó darabig felső kategóriás telefon lesz a 2gb RAM-jával meg a kamerájával. Megéri nem?
Csak az egyik legjobb Lumia, nagyjából egy szinten van a Lumia Icon-nal és a 1520-al.
Mindháromba 1080p kijelző, Snapdragon 800, 2 GB RAM, full ugyanaz a kamera, ezek vannak a csúcson Nokia terén.
Egy darabig még ez lesz a Microsoft zászlóshajója (a win10-ig biztosan-jövő május), nagyszerű telefon, én semmire sem cserélném el.
Nézd meg, ahogy kinézd, hasonlítsd a kamerát számokban és tesztekben össze az androidosokkal, figyeld az op. rendszer futását,mennyire folyamatos?! Ja és az alkalmazások, hát "sajnos" abból csak több ezer van. Bocs, a zenelejátszást nem említettem; az meg "csak" dolby digital 5.1 és még sorolhatnám. Ám ezekket is beleértve amikről itt most nem beszéltem mind mind állandó, folyamatos fejlesztés alatt ál.
Röviden, ennyi!
Azért írtam; "ahogy kinéz",
1. mert először hibásan írtam a "kinéz" szót.
2. mert nekem kinézetre is nagyon tetszik, pláne amikor a gyönyörű kijelzőjét bekapcsolom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!