Most a legjobb Lumia a Lumia 930? Ilyet tervezek venni. Mik a vélemények? Ugye ez egy jó darabig felső kategóriás telefon lesz a 2gb RAM-jával meg a kamerájával. Megéri nem?
2014. nov. 8. 12:12
11/14 anonim válasza:
Megéri.
De ha a facebookos Magyar Windows Phone Közösségben...meglátom hogy összetörted, én megöllek x"DD
Vigyázz rá ha veszel.
Stabil OS, jó kamera, zenelejátszás tökéletes a Dolbyval, 512MB RAM-on is szinte még minden fut, hát még a 2 gigán !
És a fizetős alkalmazásokkal, azt éred el hogy nem egy Pistike rakta össze a programot, hanem hozzáértő emberek, akik ennek nagy részét fejlesztésre költik !
Windows 8.1 telefon, Windows 8.1 gép, Windows 8.1 tablet.
Kicsit megszállott vagyok :'D
12/14 anonim válasza:
Jovore pedig jonn a windows 10, es sokkal jobb lesz az aruhaz is, osszeolvasszak a platformokat.
13/14 A kérdező kommentje:
Igen nagyon boldog vagyok vele, nagyon szép és jó ideig gyors marad a rendszere. Vagy 5-6 haveromat megterítettem vele, mindegyik Windows p-t akar :D
2014. dec. 8. 19:36
14/14 anonim válasza:
Ár érték arányban a legjobb telefonok közt van, ez egyértelmű. Külön érdekesség, hogy akik droidról váltottak, mindenki fellélegzett és megkönnyebbült, végre használható telefon, fagyás, lassulások, egyéb megszokott droidos napi kínok nélkül. Az applésok pedig aránytalanul sokat fizetnek a használhatóságért és a minőségért. A WP-nak csupán annyi baja van, hogy még mindig kevesen ismerik, és nincsenek tisztában az előnyeivel. Számomra eddig meg nem fejtett okok miatt a droidot agyonsztárolják, így aztán a gyártók ráerőltetik mindenféle gyenge hardverre, amin aztán haldoklik rendesen. Amíg lesz WP, és fejlesztik, addig én már biztosan nem váltok más platformra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!