Használ még valaki itt közületek olyan mobilt amin antenna van?
"Ez nem rádiótelefon, hanem 4Gs mobiltelefon"
Igaz,hogy az iPhone-ban nincs rádió (mert gagyi) de a többi 4Gs mobilra van rádió,de mind1,okoska,,
Mi ez ember? Ez WIFI antenna köze sincs a 4G hez :D Mutass olyan antennát iphoneon mint ami az ilyen telókon volt [link]
nem fogsz találni
Uuuuuur isten....es ha regi fajta telefont hasznal akkor mar nem is ember????eszem megall komolyan az ilyen kis suttyo parasztgyerekektol....
akkor sem kene a telefonod es egyik sem a fajtajabol ha fizetnenek erte,hogy hasznaljam :D :D
dugd fel magadnak a telefonod es kussolj!
Látszik, hogy tényleg 12-13 éves lehetsz, vagy kegyetlenül nem értessz a témához. Minden telefonon van antenna, mivel a WIFI és a mobilhálózatokkal való kommunikációhoz szükség van rá. Megértem, hogy szifonod van, és nem értessz hozzá (mondjuk azt nem, hogy minek kell vele villogni,,,várj kitalálom...azért kell a telefon mert másra nem jó ugye?), de azt végkép nem értem, hogy minek okoskodsz, ha nem tudod miről írsz.
Itt egy iphone 6:
Az antenna a telefon felső részén (a kamera alatt), és alsó részén lévő csík.
Iphone 5s:
A telefon sarkában lévő kis csík (felül, alul) az antenna.
Galaxy s4:
Itt is itt az antenna.....
Tehát...Minden telefonban van antenna, mindössze az esztétika, és a kompakt méretek miatt beépítve található meg bennük....
A helyedben inkább nem írtam volna ide....
Lehet hogy picit többet tud az ő telefonja, mint a tied:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!