Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használ még valaki itt közület...

Használ még valaki itt közületek olyan mobilt amin antenna van?

Figyelt kérdés
Jöttünk haza haverokkal és a metrón láttunk egy embert, akinek ősrégi telefonja volt, az antennája is látszódott Azon röhögtünk végig, mondom mindjárt odamegyek és elcserélem az iphoneomat az ő telefonjára. xDD
2015. ápr. 22. 16:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A francnak se kéne ájfon,elég nekem az S6Edge
2015. ápr. 22. 17:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem rádiótelefon, hanem 4Gs mobiltelefon"

Igaz,hogy az iPhone-ban nincs rádió (mert gagyi) de a többi 4Gs mobilra van rádió,de mind1,okoska,,

2015. ápr. 22. 17:55
 13/18 anonim ***** válasza:
[link] Nesze,itt az antennád
2015. ápr. 22. 17:57
 14/18 A kérdező kommentje:

Mi ez ember? Ez WIFI antenna köze sincs a 4G hez :D Mutass olyan antennát iphoneon mint ami az ilyen telókon volt [link]

nem fogsz találni

2015. ápr. 22. 18:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Uuuuuur isten....es ha regi fajta telefont hasznal akkor mar nem is ember????eszem megall komolyan az ilyen kis suttyo parasztgyerekektol....

akkor sem kene a telefonod es egyik sem a fajtajabol ha fizetnenek erte,hogy hasznaljam :D :D

dugd fel magadnak a telefonod es kussolj!

2015. ápr. 22. 20:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, hogy tényleg 12-13 éves lehetsz, vagy kegyetlenül nem értessz a témához. Minden telefonon van antenna, mivel a WIFI és a mobilhálózatokkal való kommunikációhoz szükség van rá. Megértem, hogy szifonod van, és nem értessz hozzá (mondjuk azt nem, hogy minek kell vele villogni,,,várj kitalálom...azért kell a telefon mert másra nem jó ugye?), de azt végkép nem értem, hogy minek okoskodsz, ha nem tudod miről írsz.

Itt egy iphone 6:

[link]

Az antenna a telefon felső részén (a kamera alatt), és alsó részén lévő csík.

Iphone 5s:

[link]

A telefon sarkában lévő kis csík (felül, alul) az antenna.

Galaxy s4:

[link]

Itt is itt az antenna.....

Tehát...Minden telefonban van antenna, mindössze az esztétika, és a kompakt méretek miatt beépítve található meg bennük....

A helyedben inkább nem írtam volna ide....

2015. ápr. 22. 20:45
 17/18 anonim válasza:
Nem semmi mert apple telod van meg valami kis tini vagy anyu apu mindent meg ad ki van nyalva a segged ,nem csodalom ,hogy igy viselkedsz,nekem is van ezer eves nokia 5110,6150,6310 es sokkal jobbak mint a mai ios,windows,android telok,jobb a terero plusz aksi tovabb birja...
2015. ápr. 23. 12:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Lehet hogy picit többet tud az ő telefonja, mint a tied:

[link]

2015. ápr. 26. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!