Használ még valaki itt közületek olyan mobilt amin antenna van?
Figyelt kérdés
Jöttünk haza haverokkal és a metrón láttunk egy embert, akinek ősrégi telefonja volt, az antennája is látszódott Azon röhögtünk végig, mondom mindjárt odamegyek és elcserélem az iphoneomat az ő telefonjára. xDD2015. ápr. 22. 16:08
1/18 anonim válasza:
Na azért tart itt a világ,ahol. Nem mindegy,hogy kinek milyen mobilja van?
3/18 anonim válasza:
Én használtam és 2002-ben az erdőben csak az én mobilomnak volt térereje a többiekének meg nem...
4/18 Zakathol válasza:
Az iphoneodon is van antenna te agyonképzett...
5/18 anonim válasza:
Gondolom nem lehetsz több 13-nál
6/18 anonim válasza:
Ott a pont.
Nagyon egy autista kis gyermek lehet ez a kérdező.
7/18 A kérdező kommentje:
Mutasd meg akkor egy képen hol van rajta antenna. ez egy okostelefon nem egy téglaméretű ősrégi teló -.-
2015. ápr. 22. 17:33
8/18 anonim válasza:
Te gyerek,benne van a telóba,nem lehet látni
9/18 anonim válasza:
Látszik hogy nem értesz hozzá,hiszen még csak kisgyerek vagy
10/18 A kérdező kommentje:
pfff jól van ne fárasz Ez nem rádiótelefon, hanem 4Gs mobiltelefon. És hiába gyerekezel látszik csak irigykedsz mert neked nem lehet ilyened. Úristen van itt egy szint az biztos.
2015. ápr. 22. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!