Samsung Galaxy Ace 4-emen (? ) zöld folt található! Erre a garancia érvényes? (Segítsék! Sürgős! )
Figyelt kérdés
A bal alsó sarokból indult egy fekete nagy folt s attól felfelé(már majdnem az egész képernyőn) egy nagy zöld folt van. 3 napja volt leejtve eddig semmi baja nem volt, ma reggel kezdődött egy pici fekete folttal a bal alsó sarokban s ez estére már (a zöld folt) szinte az egészet beteríti. Még csak 5 hónapos, s csak 2* volt leejtve mikor hazahoztam és a 3 nappalezelőti. Holnap viszi anyaa Samsunghoz megmutatni. Telenornál vettük, szerintetek erre érvényes a garncia, vagy elküldenek majd minket melegebb éghajlatra? Ez tényleg nem az én hibám, még fólia is van rajta. És ha nem fogadják el, mennyibe kerül pénzért egy monitorcsere.2015. ápr. 21. 23:21
1/5 anonim válasza:
A telefonok megjelenítőjét kijelzőnek hívjuk. Képzelj el egy monitort a zsebedben. Nincs is akkora zsebed.
Valószínűleg a leejtés miatt keletkezett a kár, erre nem érvényes a garancia. Külsérelmi nyom nélkül és nem hirdetve a hiba okát még javíthajták garanciában. 5-20 ezer között bármennyi lehet, ha mégsem javítják.
2/5 Wadmalac válasza:
"Ez tényleg nem az én hibám, még fólia is van rajta."
Hát, csak akkor ne ma te hibád, ha nem te ejtetted le. De a leejtés ettől még tény. Méghozzá garancia-kizáró tény.
Fóliástul vagy anélkül.
3/5 anonim válasza:
A következő telefonodra ne csak fóliát tegyél, hanem tokot is. Valamivel több leejtést fog akkor kibírni.
4/5 A kérdező kommentje:
elvittük, de azt mondták, hogy ilyet még nem láttak, úgyhogy felküldik Pestre. Azt mondták itt Db-ben, hogy esetleg ha beázott, attól keletkezhet ilyen. De vízközeben sem volt még soha! És mondták, hogy külső sérülés nem látszódik, meg ütéstől nem ilyen lesz a képernyő, úgyhogy ők nem tudják. Ezért küldik föl Pestre.
2015. ápr. 25. 21:35
5/5 linda8877 válasza:
Szia
Végül mi volt az oka?
Most az én telómon is megjelent egy zöld folt. Eleinte még akkora volt, hogy el tudtam takarni az ujjammal, de mostmár lassan a kezem is kevés lenne 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!