Nokia Lumia 930 vs. IPhone 5s?
Figyelt kérdés
Nézegettem teszteket, arra a döntésre jutottam, hogy a Lumia -mint telefon- ezerszer jobb, és többet tud, viszont az iOS milliószor jobb, mint a Windows Phone (legalábbis több előnyét látom.)
Az alábbi szempontok szerint melyik lehet a jobb választás?
-sebesség
-multi-tasking
-ne legyen az, hogy 2 év múlva lassúvá és használhatatlanná válik... minimum egy 4 évet bírjon ki úgy, hogy normálisan tudjam használni ez idő alatt
2015. ápr. 20. 18:57
11/25 A kérdező kommentje:
iPhone 6 szerintem nem igazán éri meg... 5s-hez képest semmi lényegesebb újítást nem kapott, ami miatt megérné azt a plusz -durván- kb. 100k forintot. Annyi, hogy erősebb hardware, ami felesleges, hisz még az 5s hardware-es képességeit sem tudja kihasználni a jelenleg legfrisebb iOS. (Meg nyilván a nagyobb kijelző...) Persze lehetne vitatkozni, tény, hogy jobb, mint az 5s, de szerintem nem igazán érné meg, legalább is nekem biztosan nem.
2015. ápr. 21. 19:08
12/25 anonim válasza:
Ha szigorúan az ár- érték arányt nézzük, akkor csakis a Lumia jöhet szóba. Az Iphone nem rossz telefon, de annyira arcátlanul túl van árazva, hogy egyszerűen nem ér annyit. A WP pedig használhatóság szempontjából szerintem tökéletesen jó platform, a kismillió alkalmazás, aminek fele úgyis felesleges, és tele van átfedésekkel (ugyanarra a tevékenységre megírnak húszezer appot, mi a francnak??)helyett pedig van egy szerényebb mennyiségű, de működő és hasznos cucc a lumia áruházban is.
14/25 A kérdező kommentje:
Igen, felesleges ugyanarra 60millió programot írni, de ahogy most gyorsba utánanéztem, pl. nincs Snapchat, Instagram BETA verziós csak (nem, nem vagyok k*csög, csak páran közös képeket oda lőnek fel, amit néha jól lenne megnézni...), MX Player meg nem jól fut rajta... Ráadásul ingyenesen letölteni a fizetős appokat/játékokat... fogalmam sincs hol lehet, de ez már az én problémám. iPhone-tól meg csak azért félek, mert sok ember csak azért veszi, mert "menő", meg ez a kultusz, ami körülötte van...
2015. ápr. 24. 15:01
15/25 A kérdező kommentje:
**jó lenne
2015. ápr. 24. 15:02
16/25 anonim válasza:
ne hogy már ez a 2 app határozza meg hogy milyen telefont vegyél
17/25 A kérdező kommentje:
Mindegy, nem vitatkozom, nem akarom egyik sem jobbnak vagy szarabbnak beállítani, szóval így meg értelmetlen bármit is írnom...
2015. ápr. 25. 16:58
19/25 A kérdező kommentje:
Igazából csak annyi, hogy SZERINTEM azért nem elhanyagolható az alkalmazás hiány problémája WP-on.
2015. ápr. 25. 18:13
20/25 anonim válasza:
szerintem pár év és utol fogja érni az Android és az IOS-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!