Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem? Lg...

Melyik telefont vegyem? Lg g2/g3/nexus vagy sony xperia z1/z2

Figyelt kérdés

az lg g2 vagy g3 tetszik a legjobban,nem tudom mennyi különbség van köztük, megéri-e a g3 azt a +25 ezret,amiről azokat olvasni,hogy melegszik meg akad...

ennyi pénzért azért kéne,hogy vigye legmagasabb minőségű játékokat is akadás nélkül meg egyszerre több alkalmazást.

kamera/hangszóró nem mérvadó,mert nem annyira fényképezgetek, illetve fülesen hallgatnám filmet/zenét/játékot.

tapasztalatot/véleményt szívesen olvasok bármely telefonról

vagy esetleg valami jó telefont ? (100 k fölé ne ugorjunk)

köszi

2015. ápr. 19. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#4:

Igaz ez a frissítéses dolog, tényleg nem akadozik már tőle a telefon:) Imádom.

2015. ápr. 26. 13:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem G2 van. (kb. másfél éve)

Nem akad, ilyen gond nincs vele, elmegy rajta minden.

Melegszik, sőt néha nagyon meleg és ilyenkor automatán visszavesz a fényerőből.

Akksi jó, de ha intenzíven játszol vele nagyon merül.

Ha csak netezel, meg wifi is ki-be van kapcsolva (nem megy gps) akkor simán bírja az egy max. másfél napot.

Ami "széria hiba" (szervizben mondták) hogy a kijelzőn megjelenik egy sárga sáv vagy folt. Garancián belül javítják.

Ismerősnek van G3 szerintem nem tud annyival többet, mint amibe kerül.

Sonyról jót nem tudok (cégen belül szidták, mint a bokrot, hogy sok a garanciás probléma /mondjuk minddel volt valami/), én nem ismerem.

Nexust másik ismerős dicséri.

2015. máj. 3. 20:00
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi.
2015. máj. 3. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!