Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia z2 /z3 avagy...

Sony xperia z2 /z3 avagy iphone 5/5c/5s?

Figyelt kérdés
Venni akarok egy új telefont de nem tudom, hogy melyik a legjobb ezek közül, a z2 eléggé meg fogott azzal, hogy jó az akkumulátorja és kinézetre is tetszik viszont nem tudom hogy miben különbözik a z3tól hisz majdnem ugyanaz. Az iphone is tetszik de tudásilag ahogy le van írva kevesebb, inkább a Sony felé mennék annyiból, hogy ugye az víz álló és jó az akkumulátorja meg a kamerája is elég jó, csak azt nem tudom, hogy azt a nagy akkumulátort mennyi idő fel tölteni? Szerintetek z2 vagy z3? Vagy esetleg iphone?
2015. ápr. 19. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
A Z2-t felejtsd el, nagyon el van cseszve. A Z3 valamivel már jobban sikerült. Az akku olyan 2-3 óra alatt teljesen feltöltődik hálózatról. Illetve én a helyedben csak függetlenül vennék, nagy áldás lehet majd később az ezáltal elérhető fastboot.
2015. ápr. 19. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs elcseszve a Z2 nagyon jó telefon, nem tudom miről beszél az első. Nincs sok különbség a Z2 és a Z3 között, de inkább a Z3-at ajánlom mert újabb.
2015. ápr. 19. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanaz a véleményem mint a második válaszolonak.

Nem is értem,hogy miért sikerült "szarul" a Z2,majdnem ugyanaz mint a Z3,csak ezen már egy kicsit "újított" a sony,de egyáltalán nem sok mindent.

2015. ápr. 19. 12:50
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
iPhone 5S
2015. ápr. 19. 13:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Talán mert melegszik mint a fene, és mert elenged a ragasztás emiatt?
2015. ápr. 19. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Z3-am van nem melegszik sosem, csak langyosodik.
2015. ápr. 19. 16:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat és a z3/2 mennyire merül mondjuk mobil net illetve pár hd játék közben?
2015. ápr. 19. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Mint bármelyik átlagos okos mobil napjainkban.
2015. ápr. 19. 22:39
 9/11 anonim válasza:
0%
#4 biztos nagy sznob vagy.Amúgy sztem Sony xperia z3
2015. ápr. 21. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"biztos nagy sznob vagy"

Gratulálok, hogy remek érvekkel támasztottad alá a véleményedet.

Gondolom nagyon benne vagy a témában... Annyit látsz, hogy hány magos, mennyibe kerül, meg mekkora a kamera felbontása.

Architektúra? Minek azt nézni. Lencse méret? Kit érdekel.

De ha az ár miatt "sznobozol" le, akkor se nagyon állja meg a helyét a kijelentésed, mivel jelenleg a MediaMarkt-ban, a SpeedShop-ban, és az ExtremeDigital-ban is 199.990Ft a Z3 ára, míg ugyanezekben a boltokban az iPhone 5S 20.000Ft-val olcsóbb.

Persze a sarki GSM-ben sokkal olcsóbb mind a kettő, de ha elromlik akkor ne várd, hogy garanciában javítsák.

2015. ápr. 21. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!