Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy s6 Edge vs...

Samsung Galaxy s6 Edge vs Iphone 6 Plus?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 13. 15:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
[link] a sas a
2015. máj. 1. 14:39
 22/32 jonathanka ***** válasza:
Mindenki ,hülyeségeket beszél itt? Én is a telefonokkal foglalkozóm és elmondom,hogy az iphone6 hardvere nagyon jól van ilesztve ,az ios 8-hoz és a galaxy a6 épp azért nem gyorsabb mint az iphone6 meg hamarabb is megy tönkre az android a galaxy s6 kamerájában rosszabbak a lencsék és a sensor is viszont nagy a felbontása de igazábol a smaung galaxy s6 és az iphone6 a világ 2 legjóbb telefonja!!
2015. máj. 6. 21:35
 23/32 anonim ***** válasza:
Utolsó:elmondanád hol foglalkozol a mobilokkal (ahol felveszik a magadfajta 12 éveseket)...
2015. máj. 8. 07:02
 24/32 Sanyi 669 válasza:
Az iphone egy divat telefon.Ha megváltoztatnánk a külsejét,hogy ne ismerjék fel akkor senki se venné meg.
2015. jún. 12. 17:20
 25/32 anonim ***** válasza:
Nekem s6 edgem van es osszehasonlitottuk az ismerosom iphone 6 plussaval es az s6 gyorsabb
2015. júl. 25. 00:40
 26/32 anonim ***** válasza:
Amugy nem tudom mit kell veszekedni mindig az a gyorsabb amelyik kijon pl az iphone 6s biztos gyorsabb lessz az s6nal
2015. júl. 25. 00:43
 27/32 anonim ***** válasza:
Régebb én is bele voltam elég rendesen hülyülve a kütyükbe. I6+ jobb, de ha nyomott áron jutsz mondjuk egy s6-hoz vedd azt. Komolyan a buszon végig nézve, zenelejátszó és fb megy, néha a böngésző. Erre szerintem alapból retardáltnak kell lenni, hogy közel negyedmisit elszórjál...
2015. aug. 2. 13:30
 28/32 anonim válasza:
67%
I6+ jobb barki barmit mond nekem 7évig volt androidom azon belűl samsungok inkább s1,s2 meg s5 az s5öm 1év után meghalt a rendszere és nem raktam rá semmit facebook/messenger/youtube/meg instagram volt rajta rendszeresen karban tartottam egyszeruen az android os telefonok 1 v 1és fél év után belassulnak v meghalnak. Ismerősömnek meg van az i6ja amióta ki adták egy hibája nem volt a 6+ még jobb én most vettem 2hete sima i6ot és már most alázza a samsung galaxy s6 ot én semeik pártján nem vagyok de samsungba csalódtam mert mar nem olyan jo mint régen így átpártoltam az iphone hoz nem bántam meg, egyszerübb sokkal nem nehéz minden egyértelmü. És az árát is tartja nem véletlenűl mert az iphone az tényleg csúcskategóriás mobil.
2015. szept. 9. 17:52
 29/32 anonim válasza:

Kérdező, őszintén mire számitottál? Ilyen kérdésre soha nem fogsz használható választ kapni, mivel az androidosok azt fogják mondani, hogy az i6 a sz@r, az appleesek meg azt , hogy az android a sz@r....

Nekem mindkét kategóriából volt telefonom, és nagyon nagy különbséget nem találtam. Minkét márkának megvan a maga hátránya, de!

Én ennek ellenére az s6-ot javaslom, méghozzá azért mert jobb a kijelzője, erősebb a proci, több a ram, egy hangyányit ugyan , de mégiscsak olcsóbb,.... Ezen felül hogyha nem rakod tele mindenféle szeméttel akkor ugyanúgy évekig lehet használni mint az apple-t!

2015. szept. 10. 20:12
 30/32 Toka95 válasza:
Hardverileg osszehasonlithatatlan az iphone 6+ az s6 edgevel, szoftver meg kinek mi jon be, iphone 4s ota semmi újdonság nincs az iphoneba, meg ilyet hogy a 6+ csucskategorias a tobbi telefonhoz kepest, hardverileg Sehol sincs, kamera 8mpel tulexponalva, meg aki ilyen telefont vesz mint a iphone 6+ az csak zenet, messenger, meg a márka miatt veszi. Ertelmes dolgokra nemnagyon használják a mai emberek, csak meno es kesz :) az új Microsoft lesz majd nagy villantás!
2015. szept. 15. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!