Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy s6 Edge vs...

Samsung Galaxy s6 Edge vs Iphone 6 Plus?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 13. 15:30
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Én annyira nagyon nem bízok az androidba.
2015. ápr. 14. 14:21
 12/32 anonim ***** válasza:

10es: annyira nem tudsz te semmit, foglalkozz inkább kecskékkel vagy legyél pék

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

2015. ápr. 14. 18:07
 13/32 anonim ***** válasza:

Samsung S5 egy kalap szar ahogy halottam... telenornál egyszer próbáltam ki akadt... bár mit várna az ember egy samsungtól...

Nekem személy szerint a legújabb android nem jön be ocsmány megpróbálja "egyhangúvá" tenni a telefonokat...

Én i6+ ra szavazok kamera nem tökéletes, de videózni nagyon jó

2015. ápr. 14. 20:04
 14/32 A kérdező kommentje:
Kamera nekem pont nem számít! Amúgy a múltkor az egyik telefon boltban voltam bent (nevet nem mondok) egy samsung okosórát mutatott a srác és közbe az óra felmondta a szolgálatot, nekem eddig túl jó véleményem nincs se az Androidról se a Samsungról.
2015. ápr. 14. 20:31
 15/32 anonim ***** válasza:
24%
Na ne szórakozz már! Az s6 egyertelműen veri a szifont! A samu új szoftvert saját csúcshardvert és a leggyorsabb memóriáját pakolta be a motorháztető alá... meg hát gyönyörű a kijelző és az edge még klassz is :)
2015. ápr. 14. 22:24
 16/32 anonim ***** válasza:

Androidos telefonok abban merülnek ki, hogy tele rakják rammal, processzorral és ugy is akadnak...

Lg3 is hiába fullos akad... (ez a teló van itthon ez tapasztalat)

i6+ többen azért fikázzák mert drága... amit meg is értek nem ér ennyit

Nekem is csak azért van mert havi 15e 2évig a telenornál

Nekem androidos telóim közül egyedül a htc-k jöttek be (bár mondjuk a mostani teló az m9 és az új android elég nevetségesen néz ki)

2015. ápr. 15. 05:04
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
Előző! Az s6-ot ne hasonlisd a g3-hoz. A g3 egy elbaszott készülék túl korán belerakták a "szuperkijelzőt" amikor még nem volt hozzá elég erős hardver a piacon. Az s6 ba ugyanakkora a felbontás csak szimplán kétszer olyan erős meghajtással.
2015. ápr. 15. 06:47
 18/32 anonim ***** válasza:

Tök m1, a lényeg h tele teszik ezeket minden "jóval" nagy proci stb és szar ugyan úgy akad...

Ezzel nem azt mondom, hogy i6+ nem akad néha az is megdöccen.... de nem annyit mint egy androidos "jó" teló

2015. ápr. 15. 20:21
 19/32 anonim válasza:
Egyértelmű :D IPhone 6 plus.. sose bízz samsungban vagy nokiában :D
2015. ápr. 20. 10:17
 20/32 A kérdező kommentje:
Nekem androidom van nagyon nem szeretem telefonon, tableten nagyon nincs vele bajom, nokia meg azonnal kilőve
2015. ápr. 20. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!