Érintőképernyő, de melyik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy érintőképernyős telefont venni. Nézegettem a neten, és tudom, hogy áprilisban jönnek az új telefonok, de azoknak az ára is az egekben lesz (gondolom én pl: a samsung Wave, az első bada-s mobikl, 1Ghz proci... nem lesz 5 forint) Ami fontos az a fotózás (lehettőleg 3,5-5 megapixel felett), a zenehallgatás, és azért tudjon is valamit :) maximum! 100e ft adné érte... tudom, hogy most majd kapok, hogy vegyek külön, van is, egy elég komoly fényképezőgépem, ami mellesleg jó nagy és nem nagyon szeretem cipelni... jobban szeretem, ha minden egy helyen van :) köszönöm! samsung s5230-ast nem nagyon szeretnék :S2010. febr. 20. 09:05
11/11 anonim válasza:
Samsung Wave, nekem ez van, tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!