Milyen telefont vegyek? (lent)
Sony xperia m2
Jó teló, csak elég nagy..
Nekem Z1 compactom van.
Gyors, már lassan fél éve megvan és azóta egyszer nem akadt meg, lefagyás sem volt.
Nagyon szép képet csinál, és videót is. Szerintem a dizájn is elég jóra sikeredett.
"Tudomásom szerint az Androidra kell vírusirtó"
Hülyeség, ugyanannyira biztonságos, mint WP, ettől nem kell tartanod.
És azt írtad, hogy ne legyen túl nagy a kijelző, erre 5,5"-es LG G3-at írsz. Oké, hogy a telefon 75%-a kijelző, szóval kisebb, mint pár 5.2"-es telefon, de akkor is.
Egyébként G3 jó, bár én nem venném, sok rosszat olvastam róla, modnjuk úgy tudom, hogy Lollipop-on kijavítottak mindenféle hibát, de ennek nézz utána te, leginkább akadozásról és kijelzővel kapcsolatos gondokról olvastam.
én LG telókat nagyon ajánlom.Pontosabban:
LG L7
LG L7 ii
LG 9
nekem voltak ilyeneke és elég jók voltak.Pontosabban l9 még mindig van.Full HD-s kamera nagyon jó és egyszerű a kezelőfelület.Megéri!
köszönöm szépen a valaszokat.
utolso elottinek irom.hogy igen tudom sajna egesz nagy a kijelzője csak ugy megfordult a fejemben.:)
de tenyleg mindenkinek koszonom a valaszat
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!