Milyen telefont vegyek?
Emberfüggő.
Valakinek az 5,8" a tökéletes, valakinek az 5" is hatalmas és a 4.5"-re esküszik, erre nincs jó válasz.
13 évesen még a legtöbb gyerek keze azért nem olyan nagy, hogy egy 5,8"-es telefont normálisan tudjon kezelni, sőt, sok felnőttnek is gondot okoz, és ezt már csak 2 kézzel lehet kezelni, ez valakinek nem probléma, másnak kizáró ok.
Egyébként csak egyetlen egy 5.8"-es telefon létezik, ez pedig a Galaxy Mega 5.8, remélem nem ezt akarod venni, mert egy szörnyű telefon.
Úgy néz ki rossz kérdésre válaszoltam, volt egy másik kérdés ahol azt kérdezték nem-e túl nagy az 5,8"-es telefon, kicsit eltévedtem.
Galaxy Alhpa egyébként jó, de szar az aksija, nem venném azt.
TouchWiz miatt.
Szerintem kinézetre is szörnyű, bár ez szubjektív, szóval nem ez miatt, de teljesítmény és stabilitás terén elég rosszul szerepel.
Eleinte lehet gyors, de 2-3 hónap után szinte az összes Samsung telefon belassul, a legdrágább is, de még amíg új addig se olyan gyors, mint akármelyik más telefon árkategóriájában (vagy akár olcsóbban). Stabilitás terén sem a legjobb, hajlamos lefagyni, újraindulni, stb.
Bár egyre kevésbé jellemző ez a Samsungokra, sokat fejlődött az elmúlt években, de még mindig nem tökéletes.
Az utolsóval értek egyet.
Hát megmondom őszintén szolgáltatónál semmilyen telefont nem éri meg venni,csak a 150-200k felettieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!