Melyik a legjobb okostelefon 40-50 ezer Forintért és miért? (Érveket, indokokat is írjatok! )
- Gyors legyen
- Kapja a frissítéseket
- Ne akadozzon
- Jó minőségű kamera nem nagyon fontos
- Szép és nagy legyen a kijelzője
- Gond nélkül futassa a Youtube-os videókat
- Lehessen rá letölteni zenéket
"sok rossz véleményt olvastam róla, hogy h.ülyének nézik a felhasználókat, alig vannak rá normális appok, folyton lefagy, akadozik. Bár nem tudom, hogy ezek mennyire igazak!"
WP7-es felhasználók érezhetik kicsit becsapva magukat, amiért nem kapták meg a WP8-as frissítést, de 2012 óta az összes Lumiát le lehett eddig frissíteni az aktuális verzióra, szóval ha úgy vesszük azóta egyátalán nincsenek hülyének nézve a vásásrlók. Appok vannak bőven (400.000 körül jár az aktuális kínálat), minden népszerű van már, de való igaz, hogy nincs és nem is lesz soha annyi mint a másik két rendszerre. Hogy miért? Mert iOS 2007, Android 2008 óta halmozza az alkalmazásokat, WP (mivel hogy alapjaiban lett újraírva a 8-as verzióval) 2012 óta. Szóval ahhoz képest még egész jól is áll. Nem akad és nem fagy, ez badarság vagy user-errorból fakadó sületlenség, amit sajnos nagy előszeretettel hangoztatnak értékesítők is - anélkül, hogy egy percig is használták volna a rendszert vagy egy Lumiát.
A wp tényleg jó platform csak az appkínálat nem olyan bő, mint a másik két platformon.
Én még a xiaomi Redmi 2-t is javasolnám. Kicsivel több, mint 50e- 55. Viszont mindennek megfelel és remek telefon.
még a javítást is elírtam ><"
xiaomi*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!