Melyik a legjobb okostelefon 40-50 ezer Forintért és miért? (Érveket, indokokat is írjatok! )
- Gyors legyen
- Kapja a frissítéseket
- Ne akadozzon
- Jó minőségű kamera nem nagyon fontos
- Szép és nagy legyen a kijelzője
- Gond nélkül futassa a Youtube-os videókat
- Lehessen rá letölteni zenéket
Moto E 2015. Ez a legjobb, és az egyetlen, ami a követelményeidnek megfelel (a frissítések miatt).
- gyors, messze a leggyorsabb árkategóriájában (és még a drágábbak közül is sokat ott hagy)
- egyetlen telefon árkategóriájában ami frissítéseket kap
- nem akadozik
- kamerája szar, de szerencsére ez nem fontos
- 4,5"-es a kijelzője, ez sokaknak kicsi, de ha nagyobbat akarsz, akkor 60k-ért van Moto G
- Youtube videók mennek rajta (melyik telefonon nem?)
- lehet rá rakni zenéket (melyik telefonra nem?)
Ezen kívül az üzemideje is kiemelkedő, a formaterv is nagyon jó, előlapi hangszórók, 4G, legjobb.
Köszi a válaszokat, mindenhol a Motorola Moto E 2-őt ajánjlák, nekem is tetszik, de azért meg akartam győződni róla, hogy tényleg olyan jó e, mint amilyennek mondják :)
ja és amúgy az én telefonomon nem működik a youtube. kipróbáltam már rengeteg youtube appot és egyik sem működik. Na jó, az egyik igen, de iszonyat sz*r a minősége a videóknak. Mondjuk ezen nem kell csodálkozni, hiszen ez egy 2009-es alap okoatelefon, ami akkor se számított nagy durranásnak, pláne most :D
Lumia 640, mert
- szintén gyors, messze a leggyorsabb árkategóriájában (és még a drágábbak közül is sokat ott hagy)
- még egy telefon árkategóriájában, ami frissítéseket kap még legalább 2 évig
- nem akadozik
- kamerája nem szar, sőt! Erről itt tudsz meggyőződni [link]
- 5"-ös kijelzőjének nagyon szép képe van, a méret még pont jó
- Youtube videók mennek rajta (melyik telefonon nem?)
- lehet rá rakni zenéket (melyik telefonra nem?)
#4: köszi neked is a választ! egyébként hogy melyik telefonon nem lehet, az előbb leírtam! :D
viszont a WP-től egy kicsit tartok... sok rossz véleményt olvastam róla, hogy h.ülyének nézik a felhasználókat, alig vannak rá normális appok, folyton lefagy, akadozik. Bár nem tudom, hogy ezek mennyire igazak!
#5: direkt kértem kétszer is, hogy írjatok érveket, indokokat, hogy miért ajánljátok azt a telefont!
Opera Mini van WP-re; Chrome nincs, de olyat ne is akarj.
RAM zabáló vacak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!