Sony Xperia SP vagy Samsung Galaxy S3 Neo?
Hello Mindenkinek!
A fentebb írt két telefon közt vacilálok.
Nem igazán tudok dönteni. Így személyes tapasztalatokra lenne szükségem.
Sony-m még nem volt, Samsung tulajdonos már voltam, de az merőben eltér ettől a kategóriától (Galaxy Trend) Jelenleg egy Lumia 635 áll rendelkezésemre...
Specifikáció alapján a Samsungra hajlok, ám személyes tapasztalat híjján, egyelőre tartózkodok.
Ezért is fordultam "hozzátok"
A válaszokat előre is köszönöm!
Neked is S3 neo-d van? Tapasztalat?
Ugyanis a kérdés nem az volt, hogy ki Sony ki Samsung párti
Samsung galaxy s3 neo
Érveim : 4 hónapja használom, és :
- gyors mint állat
- játszani is lehet, nem melegszik semmennyire
- nem fagy, nem lassú
- ha közepes fényerőn van, és agyon nyomogatoom, 2 napot kibír :D
- cserélhető az akksi
- nagy a telefon, ami nekem pont tökéletes :D:D
- ezeket a Sony SP-től nem lehet mind elvárni.
- vedd meg inkább az s3 neot, sztem jobban jársz vele ;)
„Egyik szarabb és régibb mint a másik.” Ne haragudj már rám kérlek, hogy nem fogok 100 ezret kiadni egy telefonért, hogy jó legyen és újabb…
Negyediknek köszi az infót, arról meg is feledkeztem, hogy az SP-ből az akkumulátor nem kivehető, ez azért nagyban segít dönteni.
Akik a Lumia 635 mellett álltak ki, azoknak teljesen igazuk van.
Remek telefon a 635, hiába nincs benne 1 meg 2 gb ram. Igazából meg sem fogok tőle válni, csak a Lumiát szolgáltatónál vásároltam, és már annyira nem vagyok megelégedve velük, hogy váltok (Telekom)
”Kisütetni” pedig nem akarom, mert akkor ugrik a garancia, két darab Lumia 635-el pedig elég hülyén néznék ki… (bár két telefonnal se lesz sokkal jobb a helyzet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!