Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s4 mini VAGY...

Samsung galaxy s4 mini VAGY galaxy note n7000?

Figyelt kérdés
Jelenleg van egy s4 minim (LTE modell) és kaptam egy cserelehetőséget egy galaxy note-ra. Szeretnék egy nagyobb telefont, de a note jóval régebbi hardver ügyileg is gyengébb egy picit,sőt a gyengébb hardverhez egy erősebb képernyő is jár ami elvben még több akadást jelenthetne. Egy picit az android is régebbi (s4 minin 4.2.2 note-on 4.1.2)Látszólag sok van az s4mini javára de mégis vacilálok a két telefon között...

#Galaxy S4 Mini #note (n7000)
2015. ápr. 11. 10:25
 1/4 anonim válasza:
Valaszd azt, amelyik jobb es amelyik szerinted tovabb birja
2015. ápr. 11. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nehéz döntés mert én is jobban szeretem a note-okat mint az s szériát.

A note mellett:

-nagyon combos az aksi, a note-okba a méretük miatt sokkal nagyobb akkumulátort tudtak tenni mint a többi készülékbe.

-jobb multimediás élmény, mivel tudniillik, hogy nagyobb kijelzőn jobb a felhasznalói elmény.

- szerintem a hardverrel sem lessz gond. Nekem egy note 2 -őm van és már a sokadik frissítést kapta meg de még mindig elképesztően gyors.

Ellene:

-A toll borzalmas - az első szériás note - nak nagyon nem volt eltalálva a toll érzékelése vagyis fél centivel arrebb érzékelte mint ahol hozzá ért.

-a régebbi szoftver lehet hogy zavaró lesz de ez nem sújos dolog.

Összessegében a note- ot tudom ajánlani, de vélemenyem szerint ha már note akkor a kettes szériából vagy annál újabbat vegyél mert ezekben javítják az elődök hibáit.

2015. ápr. 11. 10:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos csak egyes szériát tudok most, de jólenne egy újabb valóban.
2015. ápr. 11. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
A note a jó választás véleményem szerint. Akármilyen régi az egy üzleti széria és még az 1-es is jó.
2015. ápr. 11. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!