Megéri most frissíteni Android 5. 0-ra (Lollipop)?
Mármint most hogy még friss nem bugos vagy rosszabb a rendszer a Kit-Kat-nél?
Mert ha kell várok vele inkább.
(Xperia Z3 Compactom van)
Most írok egy regényt,úgyis unatkozok.
Szóval,egyik nap feldobta nekem az automatikus frissítés az üzenetet,hogy elérhető újabb rendszerfrissítés,én meg persze frissítettem. Nem mondom,hogy pikk-pakk felment rá,mert azért kellett idő neki.
Aztán,miután felrakta,semmi olyan dolgot nem vettem észre,talán 1-2 dolgot,ami eltért az előző android verziótól. (Kitkat 4.4.4)
Majd kb ezután 2 héttel lefuttattam csak úgy egy Antutu Benchmark tesztet,és csodálkoztam,hogy miért is ír nekem a szotvernél 5.0.2-t. Gondoltam,ez csak egy bug,majd írok a fejlesztőknek. Aztán rá kb 3 napra belenéztem csak úgy az "A tabletről" opcióba a beállításokban,és csodálkoztam,hogy ez 5.0.2-re frissítette,előtte fingom sem volt,mégcsak nem is gondoltam,hogy a Lollipopot rakta fel.
Szóval így utoljára belegondolni,még mindig vicces. :)
Amúgy meg,szerintem ponthogy stabilabb,szerintem jobb mint a kitkat 4.4.4
Azt hallottam én is hogy igazából nem sok számottevő változás van.
De egyébként ha most frissítek , akkor idővel ha jönnek javítások , azokat is kifogja írni a telefon? Azokat is tudom frissíteni?
Gyártó és készülék függő,hogy ki-e adnak e még újabb frissítést rá.
Z3 ra és Z3 Compactra több mint valószínű,hogy fog még kiadni frissítést a gyártó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!