Sony xperia z3 compact Android 5. 0 mikor lesz elérhető?
A Sony hivatalos oldalán láttam, hogy egyes országokban megkezdodott a Kitkat rendszerek frissitese Lollipopra, Magyarországon mikor lesz elérhető az új android rendszer? Esetleg van itt olyan magyarországi felhasználó, akinek ilyen telwfonon már az 5.0-ás android fut?
A válaszokat köszönöm előre is :)
Vagy manuálisan frissíted innen, vagy vársz heteket/hónapoakt amíg elér hozzád (pláne ha szolgáltatós telefonod van, akkor talán nyár végére megkapod).
2. válaszló:
Ha mondjuk felraknám egy Z3C-re(D5803, eredetileg a Telekom HU-nál vettem DE valamiért függetlenül és nyitott bootloader-rel kaptam, ugyanakkor a Telekom alkalmazások rá voltak pakolva) akkor működne rajta ez az unbranded firmware?
És tudom hogy azt írja hogy nem veszik el a garancia, de állítólag meg tudják nézni a szervízben az újabb SONY telefonoknál azt hogy x időpontban y dolog lett flashelve?
Pontosan senki sem fogja tudni megmondani, sőt, tippelni sem nagyon tudunk, valószínűleg legalább heteket, de az is lehet csak nyár végére lesz rá valamikor.
Meg tudják nézni, hogy mi lett flashelve, és ha custom ROM-ot flashelsz lehet ugrik is a garancia, de ez nem custom ROM, ez a hivatalos szoftver, amit Sony adott ki, ettől nem fog ugrani a garancia.
Ha meg D5803-ad van, akkor mindegy, hogy melyik szolgáltatótól van, vagy hogy független-e, az összesre ugyanaz jó, leszeded valamelyik Central Europe verziót (többi is jó lenne igazából, de ha van CE, akkor szedj CE-t), akkor az ugyanaz a szoftver lesz, mint amit a telefon beállításain belül kereszül találna a szoftver hetek /hónapok múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!