Régebben ( kb 4-5 éve és attól visszamenőleg ) miért nem adtak a mobilokhoz gyárilag headsettet, és most meg miért adnak?
Annó azt hiszem 2009-ben vettem egy telefont, egy motorola c260-as készüléket, volt rajta headsetnek csatlakozó de nem adtak hozzá, szüleimnek egy-egy nokiájuk volt amit nem sokkal hamarabb vették mint én az enyém, azokhoz sem adtak, akkor a nokiák előtt még olyan 2004-2005 környékén vettünk egy kis sony ericsont ( már nem tudom milyen típus volt ) de ahhoz sem adtak, pedig volt rajta neki csatlakozó... Most meg minden még a legolcsóbb 1-2 ezer forintos telefonokhoz is adnak headsetet...
Akkor ez most hogy van? kötelezik a gyártókat hogy adjanak mellé, és előtte meg nem vagy mi?
Ez nem általános, most is vannak drágább mobilok, amelyik nincs headset, de még olyan is, amelyikhez csak adatkábel van, töltő nincs.
Az egyszerű Samsung mobilokhoz most nem szoktak fülest adni.
Összeesküvés elmélet:
Nézd meg (neten), hogy mit adnak hozzá, ha valami hiányzik akkor zsebre rakják!
Igazság:
Kb 3-4 éve amikor kitalálták hogy az összes telefonnak ugyanolyan töltője legyen (vagyis ezt a google szorgalmazta), szó volt arról is, hogy nem adnak hozzá adatkábelt és adaptert, mert minek legyen otthon 10-15 kábel. Örüljünk, hogy a telefon benne van a csomagban :D
Ui.: Nekem kb 10 éve vannak telefonjaim, és mindegyikhez kaptam fülest (asszem').
Ui2.: Néz meg hogy a 2000 Ft-os telefonhoz olyan headsetet adnak amit egy napig használsz, s érzed hogy deformálódik a füled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!