Ki lehet nyomoztatni visszamenőleg, hogy kik hívtak magántelefonszámmal?
Még ha feljelentést is kell, hogy tegyek...
Nagyon fontos lenne megtudnom, hogy ki hívott több alkalommal magántelefonszámról. Lehetséges ez? (T-mobile-os vagyok)
Én távközléses voltam 30 évig. Régen voltak kiskapuk, de a technika fejlődésével többszörösen /sokszorosan/biztosított az adatbiztonság.
Az adatokhoz való hozzáférést ,már szinte "rendőr" mérnökök végzik, ők is egymást figyelve.
Az egyetlen út a rendőrségi ok, tehát feljelentés , nyomozás, bírói végzés, ügyészi felhatalmazás.
Ismerem az ilyen problémákat ,ha nagyon életbevágó, akkor tégy feljelentést a rendőrségen ,vagy a bíróságon panasznaponés ott majd segítenek .
Köszi a gyors választ! Még egy kérdés:
Kell hozzá tudnom a hívások pontos idejét? Mert azok sajnos egy aksicsere kapcsán kitörlődtek...
Úgy hallottam, hogy csak akkor működik ez, ha ezek a perc:másodpercek megvannak...
Véleményem szerint kellene, de ha kb intervallumot tudsz és nem sok hívás volt közben , akkor megmodhatják az intervallumot ,hogy ,ha a számok mögött név is van nyilvántartva.
Ha a véleményemre is kíváncsi vagy , a telefonáló személyét megtudnod esélye 1.: x millióhoz, pláne ,ha rosszakaratúan hívott.
Már szinte bárhol lehet venni "domino" kártyát név nélkül ,de a többi szolgáltatónak is van ilyen kártyája, és ezek egyike sem írja ki a számot .Tehát esélyed sincs megtudni a hívó személyét, pláne,hogy nem is bizonyítasz vele semmit, ha meg is tudod . Súlyos bűncselekményeknél is nehéz ez alapján bármit bizonyítani.
Számolj kb 5 éves átfutási idővel..
Én egy éve tettem feljelentést mert x családtag elsikaksztott x millió örökséget...
Tiszta sor a bank leigazolta mégsem történik semmi sem már egy éve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!