Miért van ez a frissen vásárolt Iphone5S-nél?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy friss új Iphone5S-t, friss aksi, minden. azt mondták nekem,hogy ki kell süttetni az aksit, ami azt jelenti, hogy 12-16 óráig kell töltenem. namost: én tegnap fölraktam fél kilenc fele(este), és ma olyan fél 10 körül szedtem le. 1-2 videó, mail, és lerakam magam mellé, mert aldutam. 43% volt.2015. ápr. 8. 17:01
1/3 anonim 

válasza:

Mert nem kell süttetni orbitális hülyeség főként hogy 2 óra alatt feltölt az akku...meritsd el pár %ig aztán pedig töltsd fel mint ahogy rendesen is kell
2/3 anonim 

válasza:

Fogadjunk, hogy valamelyik mobilszolgáltatónál vetted. Ott van még ez a tahó szokás, hogy ezt mondják. Csak azért, hogy a 3 munkanapos csereidőszakot kihúzzák. Mert ugye ha majdnem egy napot töltöd, akokr máris csak 2 nap marad arra, hogy észrevedd, hogy hibás és cserélniük kelljen.
Ezt egy mobilos mondta nekem amikor rákérdeztem, hogy miért mondja ezt az ügyfélnek amikor ez egy baromság.
3/3 Zakathol 

válasza:

#2: Az a szerencse, hogy az Apple készülékeit 1 éven belül cserélik ha baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!