Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudnak normális...

Miért nem tudnak normális telefonokat gyártani?

Figyelt kérdés
A mai csúcstelók is akadnak , aztán 1 napot bírnak az aksival. Tudom hogy helyhiány van, de 4-5 éve megállt a fejlődés.
2015. ápr. 7. 20:25
 1/8 anonim válasza:
100%
A cél a különleges szolgáltatások özöne , ebben van dömping a praktikusság és az energia takarékosság nem lényeges . Örülnek is a biometrikus biztonsági rendszernek meg a nyomkövető lopásgátló módszernek . Kihasználásuk nem teljes , de azért legyen tele mindennel .
2015. ápr. 7. 20:33
 2/8 kérdező.. ***** válasza:
Mindig vannak jó és kevésbé jó telefonok.A jók nem akadnak és sokáig bírják,csak tudni kell melyek azok.Nexus,Motorola,OnePlus,Xiaomi telefonok nagyon jók.
2015. ápr. 7. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudnak újat mutatni. Tesik bele e QHD meg lassan 4k kijelzőt, holott a FHD is nagyon fasza már! Ez csak parasztvakítás! Nem látni a különbséget. Az akku az okostelefonok legnagyobb sebezhetősége. Sajnos nem sikerült vagy nem akarna feltalálni új technológiát, mivel ekkora kijelzőkhöz a lithium kevésnek bizonyult. A chipek is lassan egy egy számítógéppel vetekednek. Lassan lesz retinaszkenner is bennük. De az akkut még mindig nem voltak képesek megoldani... A processzorok a kijelzők meg a kemrák fejlődnek, de sajna az akkuk kevesek, hogy ellássák, a kijelző meg csak olaj a tűzre, mivel az már nem észrevehető, egy 5-5,5" kijelzőnél, hogy QHD vagy 4k...de még a FHD sem látszik, hogy kisebb. Az akadozás megint a őrült felbontású kijelzőnek tudható be, amit a chip nem képes kihajtani. Hát....
2015. ápr. 7. 20:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Az akadást az optimalizálatlan szoftvernek, és a feleslegesen nagy felbontásnak köszönd. Pl a Nexus-ok jó kis készülékek. De apám G2-je is marha jó szerintem.

Mondjuk én évek óta otthagytam az Android-ot, megtettem amire nem gondoltam, hogy megteszem: vettem egy iPhone-t. Azóta csak újabbra iPhone-ra cseréltem, mert tetszettek az új funkciók...

2015. ápr. 7. 20:53
 5/8 Szirty ***** válasza:

Mert ezt az igényt támasztották fel.

Mint tudjuk az üzleti siker titka: Támassz fel egy igényt és elégítsd ki.

Lehetőleg többször is.

Normális autót sem tudnak csinálni, azt is teletolják extra funkcióval. Ablak emelő, motoros tükör állítás, mootoros emlékező ülés állítás, beépített GPS, tolató radar, tolató kamera, esőérzékelős automatikus ablaktörlő, beépített hangrendszer, kamera a visszapillantóban, fék asszisztens, automatikus parkolás, szöveges hang figyelmeztetés, RFID, xenon fényszóró, bőr bevonat, könnyűfém felni, aktívszenes szagszűrő, központi zár, fűthető ablak, fűthető tükrök, több zónás digitális klíma, gumiabroncs nyomásellenőrzés, leszopó adapter, könyök támasz, pohártartó, hűthető kesztyűtartó, start-stop rendszer, sebességfüggő szervó kormány, menetfény asszisztens, fényorgona, bluetooth, fűthető kormány, állítható combtámasz, fa berakások, ajtó szervó, kanyarkövető fényszóró, MP3 lejátszó, USB csatlakozás, kéttónusú kürt, stb...

De hogy megbízható legyen, az nem nagyon jön össze!

2015. ápr. 7. 21:00
 6/8 Szirty ***** válasza:
Egyébként tudnának, csak nem akarnak. A verseny miatt megy a nagy kapkodás és a felhasználók seggnyalása hogy vásároljanak orrvérzésig.
2015. ápr. 7. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Lenovo P70A Lenovo P780 két példa.

Fejlődés folyamatosan van, de előrelépés nincs..

kérdés, hogy jó lenne e a gyártóknak ha kidobnának egy tényleg, 2-3 napot kibíró telót.(-nem-) Direkt 1 nap körülre méretezik a telefonhoz az akkumulátorokat. Ha megnézed, 2 éve is 1 napot bírtak gyengébb hardverrel, és most is 1 napot bírnak erősebbel.

2015. ápr. 7. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Az enyèm normális lumia 520 2 napot simán bir igaz ki van kapcsolva a 3g igy csak wifi megy de az is csak itthon tud csatlakozni.
2015. ápr. 8. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!