Miért nem tudnak normális telefonokat gyártani?
Az akadást az optimalizálatlan szoftvernek, és a feleslegesen nagy felbontásnak köszönd. Pl a Nexus-ok jó kis készülékek. De apám G2-je is marha jó szerintem.
Mondjuk én évek óta otthagytam az Android-ot, megtettem amire nem gondoltam, hogy megteszem: vettem egy iPhone-t. Azóta csak újabbra iPhone-ra cseréltem, mert tetszettek az új funkciók...
Mert ezt az igényt támasztották fel.
Mint tudjuk az üzleti siker titka: Támassz fel egy igényt és elégítsd ki.
Lehetőleg többször is.
Normális autót sem tudnak csinálni, azt is teletolják extra funkcióval. Ablak emelő, motoros tükör állítás, mootoros emlékező ülés állítás, beépített GPS, tolató radar, tolató kamera, esőérzékelős automatikus ablaktörlő, beépített hangrendszer, kamera a visszapillantóban, fék asszisztens, automatikus parkolás, szöveges hang figyelmeztetés, RFID, xenon fényszóró, bőr bevonat, könnyűfém felni, aktívszenes szagszűrő, központi zár, fűthető ablak, fűthető tükrök, több zónás digitális klíma, gumiabroncs nyomásellenőrzés, leszopó adapter, könyök támasz, pohártartó, hűthető kesztyűtartó, start-stop rendszer, sebességfüggő szervó kormány, menetfény asszisztens, fényorgona, bluetooth, fűthető kormány, állítható combtámasz, fa berakások, ajtó szervó, kanyarkövető fényszóró, MP3 lejátszó, USB csatlakozás, kéttónusú kürt, stb...
De hogy megbízható legyen, az nem nagyon jön össze!
Lenovo P70A Lenovo P780 két példa.
Fejlődés folyamatosan van, de előrelépés nincs..
kérdés, hogy jó lenne e a gyártóknak ha kidobnának egy tényleg, 2-3 napot kibíró telót.(-nem-) Direkt 1 nap körülre méretezik a telefonhoz az akkumulátorokat. Ha megnézed, 2 éve is 1 napot bírtak gyengébb hardverrel, és most is 1 napot bírnak erősebbel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!