Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Normális jelenség ez? Miért...

Normális jelenség ez? Miért adnak ki ilyen kevés belső memóriával telefonokat? Semmi értelme

Figyelt kérdés
normális jelenség hogy 4 giga belső tárhellyel rendelkező új telefonon ilyen 1,7giga szabad hely van? (és még nem is mind használható alkalmazásokra) mire jó ez komolyan? még ha 4 giga lenne is csak épphogy, de most komolyan mit várnak 800 megától mai világban mikor csak egy komolyabb játék tud lenni ennek a fele? :( kénytelen az ember rootolni hogy tudja az sd-t használni nem hiszem hogy ez lenne a céljuk
2014. jún. 8. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
A komolyabb, játékra tervezett telefonokon biztos nem ennyi van. Ezek azoknak vannak, akik főleg telefonként, zenelejátszóként akarják használni a készüléket.
2014. jún. 8. 20:48
 2/9 A kérdező kommentje:
figyelj, egy négymagos 1,2-es processzort 1 giga rammal már használnak játékra, ez középkategória, ha az allja is inkább de gondolhattak volna erre
2014. jún. 8. 20:52
 3/9 dirtboy ***** válasza:
97%

/de gondolhattak volna erre/

te meg arra hogy neked kevés lesz az és nem veszed meg hanem másikat veszel helyette.

2014. jún. 8. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Te előre tudsz róla, hogy hány gigás a telefon, hisz egyértelműen fel van tüntetve mindenhol.

A gyártó meg nem tudja előre, hogy neked ez elég-e vagy sem.

Meg amúgy is, kezded 4 gigával, aztán már csak 1,7-nél járunk, és akkor következőnek mégis miért beszélsz 800 megáról?

2014. jún. 9. 01:33
 5/9 anonim ***** válasza:
gondolom telefon memória 1gb, belső sd kártya 1.7 gb. a wayteq talk5h nak ugyan ilyen a specifikációja. ha már megvetted a telót és az amit mondtam, mobilarénán van rá fórum, ott ha végig nézed megtalálod a leírást particionáláshoz, hogy a telefonmemória 2.7 gb legyen, a játékokat meg a tényleges külső sd kártyára pakolja, ami max 32 gb-os lehet.
2014. jún. 9. 03:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, az még érthető is lett volna, ha abbahagyja 1,7 gigánál, de nem értem az a 800 mega hogy került már ide?

Végén abba sem hagyja a kérdező és már csak 80 kilobájtnál járunk.

2014. jún. 9. 10:36
 7/9 A kérdező kommentje:
emberek...ha tudom nyilván nem veszem meg. kijött egy verziója a telónak februárban és egy áprilisben, csak épp sehol sem volt jelezve és nem is tudtam hogy két verzióban létezik, a másiknak 8 giga belső lett volna amiből 5,5 szabad kb az meg is felelt vna de ebben 4 van amiből 1,7 szabad és 799mb alkalmazások számára ezt írja
2014. jún. 9. 11:12
 8/9 dirtboy ***** válasza:
és mikor észre vetted a bibit a vételtől nem lehetett volna elállni?
2014. jún. 9. 11:39
 9/9 A kérdező kommentje:
nem akartam macerát szlovákiai webshoppal
2014. jún. 9. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!