Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó választás lenne ez a telo?

Jó választás lenne ez a telo?

Figyelt kérdés
Véleményt légyszi! A cikk legvégén vannak a telefon adatai. Tényleg nagyon kevés az 1G ram? Köszi a segítséget! [link]
2015. ápr. 7. 08:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán szeretnélek megbántani , de én a helyedbe nem venném meg ezt a telefont. Egy az Kínai gyártmány és csak egy fajta telefon utánzat is lehet én szerintem , ahogy elnézem másik fele a dolognak meg , hogy SnapDragon 400-as van benne és ha jól tudom az meg nem a legjobb proci amit nekem mondtak még proci téren és SnapDragon az a 800-as és a 801 -es az , hogy 1G Ram hát őszíntén szólva nem tudom nem hangzik rosszul mert biztos van nála kisebb az ilyenhez nem igazá értek , de én nem hiszem , hogy megvenném de te tudod mit csinálsz és hogy hogyan döntesz.
2015. ápr. 7. 08:40
 2/13 kérdező.. ***** válasza:

Ennyi pénzért ez az egyik legjobb telefon a Moto G (2nd Gen) 4G után.

Annyira nem kevés az 1GB ram,persze ne akarj egyszerre 10 böngésző lapot újratöltés nélkül a használni,de ennyi pénzért ne is várja az ember hogy megtegye,de elég.

Moto G-nek az az előnye hogy stock android van rajta így nagyon jól kezeli a Ram-ot.1Gb ramból 400-500MB szabad mindig ami már több mindenre elég.

2015. ápr. 7. 08:41
 3/13 kérdező.. ***** válasza:

Első válaszoló ha nem ért hozzá akkor ne válaszoljon.

A xiaomi nem egy utánzat,a 3. legnagyob gyártó a világon,jobb telefonokat gyárt mint a samsung,sony stb.

Nagyon jó ár/érték arány.

A snapdragon 800 meg 801-s procik azok tavalyi csúcskategóriás telefonokba kerültek,azért jobbak.A snapdragon 400 az középszint.

2015. ápr. 7. 08:46
 4/13 kérdező.. ***** válasza:
Egyébként a snapdragon a legjobb processzor,mert úgy látom tényleg nem értesz a dolgokhoz.
2015. ápr. 7. 08:47
 5/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek. Többnyire jókat olvasni róla, csak az 1 gigát keveslik, de ugye függ a felhasználástól. Szerintem nekem elég. Valószínű ez mellett döntök, tudásban vetekszik a 80-100K LG meg samsunggal.

Vagy esetleg ez?: [link]

2015. ápr. 7. 08:59
 6/13 kérdező.. ***** válasza:
Az s3-t felejtsd el.Annál fényévekkel jobb a xiaomi.
2015. ápr. 7. 09:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Ok:)
2015. ápr. 7. 09:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha vársz egy kicsit, nemsokára kijön ennek a telefonnak a 2GB RAMmal és 16GB tárhelyjel szerelt változata, azzal biztos nem fogsz rosszul járni.
2015. ápr. 7. 10:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, olvastam róla. Gondolom drágább is lesz, talán nem is kevéssel!?
2015. ápr. 7. 10:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Annyira nem sokkal, Kínában működő verzió már kapható.
2015. ápr. 8. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!