Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumia 535 tartozékok nélkül...

Lumia 535 tartozékok nélkül jó választás volt-e így nekem?

Figyelt kérdés

33.5e-ért vettem Lumia 535-öt (dual SIM, hálózatfüggetlen) pár napja, újonnan, egy bp-i üzletben.

(1 év hw + 1 év szoftveres garanciával)

Viszont összesen egy Microsoft töltő (ami sajnos nem használható adatkábelként) járt hozzá, no meg orosz és cseh+szlovák nyelvű kézikönyv. (angol/magyar nem)

Mellényúltam?

(Az a gyanúm hogy plusz 5e-ért vmi más helyen kaptam volna a teló mellé headsetet + adatkábelt is, no meg magyar/angol kézikönyvet. Igazából itt is úgy hirdették h magyar kézikönyvvel plusz mindenféle gyári tartozékokkal együtt, azt' lám, mi volt benne...)

2015. márc. 30. 10:56
 1/5 Tengor ***** válasza:
Most már lényegtelen, nem? Gondolom bolti és nem gyártói garancia van rá.
2015. márc. 30. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem járt volna hozzá adatkábel és headset, az alsóbb kategóriás Lumiákhoz csak ennyi jár. A drágább modellekhez szétszedhető töltő, de headset azokhoz sincs.
2015. márc. 30. 13:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Jó hogy felhoztad a garanciát...

Azóta kiderült hogy az egy hete vásárolt új készülékben még egy régebbi hardver verzió van (3.0.0.0), és ebből adódóan csapnivalóan pocsék az érintőképernyője. Egy teljes mondatot nem bírok elgépelések nélkül bevinni. Vagyis az új telefonom szinte használhatatlan csetelésre. :-((((

Szerintetek tehetek még valamit vagy már cseszhetem a bolti garanciámmal?

2015. ápr. 1. 18:47
 4/5 Tengor ***** válasza:

A széria hibára nem vonatkozik a garancia egyébként sem.

Olcsó hús.

2015. ápr. 2. 09:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Jah. Egyébként jó volna ez a teló, de gépelésre az enyém a szériahiba miatt korlátozottan alkalmas. A csuda tudta előre hogy a hardverszériát is le kellett volna csekkolnom vásárláskor.
2015. ápr. 2. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!