Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sós víztől tényleg végleg...

Sós víztől tényleg végleg tönkremennek a mobilok?

Figyelt kérdés

Beleejtettem a mobilom( sony ericsson V640i) a tengerbe, és azt mondta egy telefonos ismerősöm, hogy megnézte, de menthetetlen. Vissza sem adta, azt mondta minden alkatrésze kuka...:S

Szerintetek átvert? Vagy tényleg így kimar mindent a só?

2010. febr. 18. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem csak a sós víz, maga a víz is kb ezt csinálja :) Tönkreteszi az egészet. Mivel a telefonba egy kis alaplap, ami tele van áramkörökkel, és ha ezt víz éri akkor vége KO a telefon... Ha csak vizes lesz akkor előfordulhat hogy valami kisebb kárral megúszod, de ha elmerül akkor nagy valószínűséggel kuka a telefon :S
2010. febr. 18. 22:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem édesvíztől is, húslevestől is, sőt, a sörtől is tönkremennek. :-) Tök jó, hogy felnőtt embernek ezt magyarázni kell... Mint amikor ráírják a mikróra, hogy a macskát ne tegye bele száradni...
2010. febr. 18. 23:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Ti totál hülye-gyereknek néztek engem..Azt rögtön sejtettem, hogy a víz nem a barátja az elektromos eszközöknek, de csomószor előfordult már ismerőseimmel, hogy sima víztől (vagy húslevestől, vagy sörtől..Hehehe) beázott a telója, de miután kiszáradt nem volt semmi baj..Nekem azt mondta a szerelő, hogy a sósvíz a legszemetebb, mert amikor szétszedtük a telót rendesen potyogtak ki belőle a sókristályok..

Csak azért érdeklődtem, mert furának tartottam, hogy a manus szerint minden alkatrész kukába való, és nem adta vissza a telefont mondván használhatatlan..

De azért kösz az ovodai oktatószöveget..Felnőttkéim..Pff...

2010. febr. 19. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!