Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire figyeljek, hogy ne...

Mire figyeljek, hogy ne verjenek át?

Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte.. ugyanez a felállás, én 5S-t szeretnék. Itt írták, hogy nézzek meg mindent, ami iPhone-ra jellemző és részletezte is az illető. Csak sajnos nem volt még ilyen készülékem, fogalmam sincs mi jellemző rá. Ebben tudna valaki segíteni? "beállítások, szoftververzió, Siri, AppStore ba menj bele, ha 5s-t veszel akkor a 120 fps kamerát is meg tudod nézni" ezeken mit nézzek meg és az utolsót hogyan? Valamint hallottam olyat is, hogy találkozzak egy szerviz előtt azzal aki árulja és vigyük be egy vizsgálatra, nem lesz drága. Ennek lenne értelme? Örülnék ha ezekre mindre választ kapnék, tudom hogy sok, így nagyon megköszönöm azt is, ha valaki legalább egyre válaszol

2015. ápr. 5. 16:10
 1/6 S.K.Levi válasza:
100%
Valamint hallottam olyat is, hogy találkozzak egy szerviz előtt azzal aki árulja és vigyük be egy vizsgálatra, nem lesz drága. Ezt ajánlanám neked, hiszen ki tudná biztosabban meg mondani mi klón és mi eredeti, mint egy szakértő. És végül tényleg nem drága, "tőlem még pénzt sem vettek el egy ilyen ellenőrzés során".
2015. ápr. 5. 17:55
 2/6 padam1 ***** válasza:
100%
Hát nem tudnék mindenre válaszolni, de mindenképpen érdemes nagyon jól utánanézni a témának (egy barátom miatt én is ezt tettem most). Persze a szervizes ellenőrzés a legtutibb, de ha ebbe az eladó nem egyezne bele, akkor neked kell megbizonyosodni a dolgokról. Rengeteg mindent kell átnézni és kipróbálni (wifi, kamera, kijelző, összeillesztések, hangszórók, a gombok és az érintő állapota stb. stb.). Nekem ez a mobilarénás cikk sokat segített, remélem neked is fog! [link]
2015. ápr. 7. 10:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseget mindenkineek
2015. máj. 18. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt tudod ellenőrizni az IMEI-t. Kiírja, hogy mennyi a garancia, hogy mikor lett aktiválva, hogy egyáltalán stimmelnek-e az adatok. Pl itt fekete iPhone van, de te aranyat tartasz a kezedben, ergó valami nem stimmel.

[link]

2015. máj. 18. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Több helyen is fent van az IMEI ha nem egyeznek, akkor inkább hagyd a fenébe. Ja valami papír/számla mindenképp legyen a telefonról, ami igazolja a vásárlást.

És csak az apple oldalain ellenőrizd az imei-t. Vannak más oldalak is, de azokról sosem tudhatod, hogy megbízhatóak-e.

[link]

2015. máj. 18. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom!:)
2015. máj. 27. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!