Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aksim kikapcsolva is merül?

Aksim kikapcsolva is merül?

Figyelt kérdés
Feltöltöttem csumára az aksit este kikapcsoltam reggel kapcsolom be 80%-on. Eddig lazán kibírtam vele az egy napot mobilnet minden ment, volt h kettő napot is nyögve nyelősen. most ha megy a mobilnet és használom akkor másfél óra alatt lemerül 100%-ról. iPhone 5

2015. ápr. 5. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Aksid kikapcsolva is merül. Minél gyengébb annál jobban. A csumára töltést nem tudom értelmezni.
2015. ápr. 5. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem ugyan androidos van, de ennél is előfordult hogy a csumára töltöttet letérdeltette valami..

aztán láttam, hogy fut a háttérben egy akármi..

az ios nél nem tudom ez lehet-e?

a kikapcsolt teló nálam három napi szünet után bekapcsoláskor is 100 %..

kérj kölcsön egy akksit, azzal próbáld...akkor minden kiderül..

2015. ápr. 5. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
még annyit, hogy LG G2-m van, annak atomerős az akksija.
2015. ápr. 5. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem volt bajom vele egy két hete van ez a probléma....eddig teljesen jól bírta de akkor úgy néz ki szerviz
2015. ápr. 5. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Akku csere. Kifulladt az aksi.
2015. ápr. 5. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!