Kapcsold ki a szinkronizálásokat, a helymeghatározást, tedd gsmre vagy ltere a mobilhálózat típust, 3gt felejtsd el, illetve tiltsd le a felesleges gyári alkalmazásokat, amik futhatnak a háttérben.
2015. márc. 12. 19:30
3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy most ahogy utánaszámoltam a 4,5 órát sem bírja ki. Csak a 4-et. Minimum fényerőn a 4,5-öt.
Azt tudom, hogy hamar merülnek, de azért a Z-nek ilyen gyorsan kell merülnie???
2015. márc. 12. 19:30
4/9 A kérdező kommentje:
A szinkronizálást, valamint a 3G-t kikacsoltam, és most brállt 52%-ra szerencsére.
Köszi a tanácsot. :D
2015. márc. 12. 19:38
5/9 A kérdező kommentje:
De a helymeghatározást hol kaocsolhatom ki?
A választ előre is köszönöm!!
2015. márc. 12. 19:39
6/9 anonim válasza:
Folyamatos jatekkal 3-7 orat birnak az okostelok szoval szerintem nyugodtan mondhatjuk azt hogy normalis a 4 ora, foleg hogy eleg nagy a kijelzod is.
2015. márc. 12. 22:33
7/9 A kérdező kommentje:
Ja értem. De akkor, ha veszek egy belevaló 3-4000 miliamperes aksit, és sony márkaboltban kicseréltetem akkor többet fog bírni?
2015. márc. 13. 05:20
8/9 SP4C3 válasza:
Próbálkozhatsz új és nagyobb aksival. Egy root is sokat segít, mert ki bírod törölni a felesleges sz@rságokat, amik értelemszerűen indulnak kérdezés nélkül a háttérben.
2015. márc. 13. 12:27
9/9 anonim válasza:
Beállításokon belül kell lennie, hogy Helymeghatározás és ott kitudod kapcsolni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!