Vigyem szervízbe a telefonom?
Prestigio multiphone okostelefonom van.Ha kedve tartja kikapcsol,majd be.Kidob a böngészőből,
Play áruházból,Facebookról,mindenhonnan.Pár napja kezdte de nagyon idegesítő.Sokszor akad meg fagy le.
Frissítéseket csináltam azzal nincs baj.
Szerintetek vigyem vissza/szervízbe?
#1 a prestigio nem rossz telefon
Szerintem először próbáld visszaállítani a gyári állapotot, ha nem működik akkor meg vidd szervízbe, csináljanak vele valamit. De először próbálkozz visszaállítani, hátha csak valami vírus vagy ilyesmi.
Ezt biztosan szoftveres galiba okozza.
Első körben csinálj teljes gyári visszaállítást.
Ha az nem segít, akkor sajnos nem tudsz vele mit csinálni, ebben az esetben a szerviz sem tud csodát tenni, arra meg nem érdemes számítani, hogy a Prestigio majd kiad egy javítócsomagot hozzá.
Ezért érdemes kerülni az ilyen kaliberű cégeket.
Ezek ugyanis többnyire (de nem minden esetben!) ipari hulladékokat árulnak, csak a saját márkanevüket rányomják a hátlapra.
Ez alól talán a Wayteq az egyedüli kivétel.
Ott nagyjából megválogatják, mire teszik rá a logójukat.
Nem én vettem magamnak,szülinapomra kaptam.
Azt se tudtam mit kapok és a szüleim nem értenek a márkákhoz ahogy én se.De köszönöm a tanácsot, visszaállítom gyárira.
Majd írd meg, hogy jutottál-e valamire! :)
Remélem a visszaállítás megoldja a dolgot.
Köszönöm a segítséget,visszaállítottam.
Most úgy néz ki jó lesz,még gyorsabb is mint volt.:)
Szuper!
Ha idővel megint lassulna, akkor csak szimplán állítsd vissza újra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!