Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonotok/tabotok...

Milyen telefonotok/tabotok van? És elégedettek vagytok vele?

Figyelt kérdés
Csa egy kis közvéleménykutatás. Arra vagyok kíváncsi, hogy melyik márkák a legmegbízhatóbbak.

2015. ápr. 5. 07:57
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Telefon: Samsung Galaxy S3 nagyon elégedett
2015. ápr. 6. 20:30
 22/31 anonim ***** válasza:
52%

Azért azt megnézném, hogy ahányan itt apple terméket írtak, azok fogtak-e már a kezükben olyat valaha, vagy csak újságban-neten látták...

Lumia 830

Tab nincs

Viszonylag megvagyok vele elégedve.

2015. ápr. 7. 00:57
 23/31 anonim ***** válasza:
Ezt mire érted ?
2015. ápr. 7. 06:04
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Mivan? Picit irigy vagy, mi? Küldjek róla képet? Szeretnéd? iPhone 6...
2015. ápr. 7. 06:11
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Előző te kicsit el vagy szállva magadtól, nekem is volt iphone5, és iPhone 4s de mégsem menőzöm vele. Amúgy meg hiába van iPhone 6-od mert az emberek 90%-a megvehetné, de nem veszik mert nem egy nagy durranás.
2015. ápr. 7. 08:53
 26/31 kérdező.. ***** válasza:
Az utolsónak nagyon igaza van.Egyébként aki kicsit is ért a telefonokhoz az nem vesz iphone-t,mert én eddig iphone-t csak olyan kezében láttam akinek lövése sem volt semmiről,azt sem tudja milyen op.rendszer fut rajta,na meg a többit had ne soroljam.
2015. ápr. 7. 09:06
 27/31 anonim ***** válasza:

#23-as: Igazából arra, hogy az emberek szeretnek nagyot mondani, majdnem minden tekintetben.

#24-es: hm...várj egy picit, gondolkozok...hmm hmm hmm...igen, nagyon irigy vagyok, te egy eszméletlen jó megfigyelő lehetsz, ha erre mind rájöttél, kééérlekszépeen külldgy nekkem képet :(

Ha küldenél egy képet, akkor valóra váltanád vele az én silány vágyaimat, mert láthatnék egy képet, EGY ELEKTRONIKAI ESZKÖZRŐL, amit eddig minden bizonnyal, csak hírből hallottam, mert hát tudod, itt lent nálunk azt a mesét szokták mondani, hogy : ha egyszer te is egy elkényeztetett kis ficsúr leszel, akkor majd vesz neked apa meg anya 0%-os thm-re, 24 hónapos futamidővel egy iphone 6-ot, majd szépen írogathatsz gyk-ra, a sok irigy majomnak.

(tisztelet a kivételnek, illetve azoknak, akik maguk keresték meg rá a pénzt)

#22- voltam.

2015. ápr. 7. 11:50
 28/31 A kérdező kommentje:
#27-nek igaza van. Akinek azért kell iphone, hogy keménykedjen vele, az bújjon el! Hozzátenném vannak elegen.
2015. ápr. 7. 12:47
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem értem ez a téma alapból hogy a francba jött fel...a kedves kérdező felrakott egy kérdést, amire válaszoltunk....es megint az iPhoneosok vannak leszolva..itt senki nem vaganykodott, csak válaszoltunk a kérdésre...
2015. ápr. 7. 15:41
 30/31 A kérdező kommentje:

A legkevésbé sem szólom le az iphonesokat, én is szeretem azokat a telókat. A probléma ott van amikor alaki attól érzi magát nagyobb embernek, ha sokszázezres telója van.

A kérdésre sokan rendesen válaszoltatok, ezt köszönöm is, csak nem értem, hogy minek kell mindig oda eljutni, hogy valaki hülye. Én csak leírtam a véleményem.

Köszi a válaszokat :)

2015. ápr. 7. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!