Milyen telefonotok/tabotok van? És elégedettek vagytok vele?
Azért azt megnézném, hogy ahányan itt apple terméket írtak, azok fogtak-e már a kezükben olyat valaha, vagy csak újságban-neten látták...
Lumia 830
Tab nincs
Viszonylag megvagyok vele elégedve.
#23-as: Igazából arra, hogy az emberek szeretnek nagyot mondani, majdnem minden tekintetben.
#24-es: hm...várj egy picit, gondolkozok...hmm hmm hmm...igen, nagyon irigy vagyok, te egy eszméletlen jó megfigyelő lehetsz, ha erre mind rájöttél, kééérlekszépeen külldgy nekkem képet :(
Ha küldenél egy képet, akkor valóra váltanád vele az én silány vágyaimat, mert láthatnék egy képet, EGY ELEKTRONIKAI ESZKÖZRŐL, amit eddig minden bizonnyal, csak hírből hallottam, mert hát tudod, itt lent nálunk azt a mesét szokták mondani, hogy : ha egyszer te is egy elkényeztetett kis ficsúr leszel, akkor majd vesz neked apa meg anya 0%-os thm-re, 24 hónapos futamidővel egy iphone 6-ot, majd szépen írogathatsz gyk-ra, a sok irigy majomnak.
(tisztelet a kivételnek, illetve azoknak, akik maguk keresték meg rá a pénzt)
#22- voltam.
A legkevésbé sem szólom le az iphonesokat, én is szeretem azokat a telókat. A probléma ott van amikor alaki attól érzi magát nagyobb embernek, ha sokszázezres telója van.
A kérdésre sokan rendesen válaszoltatok, ezt köszönöm is, csak nem értem, hogy minek kell mindig oda eljutni, hogy valaki hülye. Én csak leírtam a véleményem.
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!