Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonotok/tabotok...

Milyen telefonotok/tabotok van? És elégedettek vagytok vele?

Figyelt kérdés
Csa egy kis közvéleménykutatás. Arra vagyok kíváncsi, hogy melyik márkák a legmegbízhatóbbak.

2015. ápr. 5. 07:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

iphone 5-öm van és ipad2

mindkettővel maximálisan elégedett vagyok, 3 évesek és semmi bajuk, aksi is gyári, nagyon megérte

2015. ápr. 5. 10:07
 12/31 anonim ***** válasza:
iPhone 6-om van és teljesen megvagyok vele elégedve, tabom nincs és nem is érzem szükségét mert nekem a 4.7 hüvelyk tökéletesen elég főleg egy laptoppal kiegészítve, ha tabot is vennék akkor is egy olyat ami a gépet váltja ki (pl egy surface pro3)
2015. ápr. 5. 12:46
 13/31 anonim ***** válasza:
Moto G elso generacio. Amire szuksegem van azt tudja.
2015. ápr. 5. 13:10
 14/31 anonim ***** válasza:
iPhone 5S, tökéletesen elégedett vagyok vele.
2015. ápr. 5. 13:20
 15/31 anonim ***** válasza:
Lumia 930. Teljesen elégedett vagyok vele.
2015. ápr. 5. 14:59
 16/31 anonim ***** válasza:
Iphone 5C -m és Lenovo A10 tabletem van ,maximàlisan elégedett vagyok mindkettővel 😀 !
2015. ápr. 5. 16:16
 17/31 A kérdező kommentje:

16/14-en teljesen elégedettek vagytok, az nem rossz arány :) bár mindenki így lenne vele xD

Az enyém:

Samsung galaxy ace 4 - teljesen jó, gyors, szeretem nagyon

prestigio multipad (valami) 10.1 - szeretem, de néha azért lehetne jobb is.

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, jöhet még! :)

2015. ápr. 5. 20:41
 18/31 anonim ***** válasza:
Mi a nevetséges rajta , hogy elégedett vagyok ? Amire én hasznàlom őket arra maximàlisan megfelelnek .Nincsenek extra igényeim .... Idiota jàtékokat meg főleg nem töltök le . A tabletet pl most kaptam születésnapomra a férjemtöl ,megengedhettük volna magunknak ,hogy sokkal dràgàbbat vegyünk ,de feleslegesnek tartottam .Nekem ez is jó .Sőt a férjem szerint is ,mivel ő igencsak ért az ilyen dolgokhoz . Szóval a cinizmusodat megtarthattad volnba magadnak ,na meg ha re nemvagy elégedett a sajàtoddal ....nos ,add el ,vegyél màsikat ....
2015. ápr. 6. 06:16
 19/31 A kérdező kommentje:
Hát igen....te meg menj vissza általánosba, vegyél még pár órát szövegértésből, és utána okoskodjál. Nem írtam, hogy nevetséges, nem írtam, hogy bárkié sz*r lenne. Kíváncsi voltam, hogy melyik márkára írják a legtöbben hogy jó/esetleg az ellenkezője. Mi a gondod? Az h azt írtam "bár mindenki így lenne vele"?? Azzal mi a gond? Elég sokat utálják az összes okostelefont mert beleszaladnak egy egy ilyen kib**szott jó vételbe és azt hiszik, hogy az összes egy hulladék. Lehet el kellene olvasni amit írok mielőtt beleokoskodsz.....
2015. ápr. 6. 09:08
 20/31 anonim ***** válasza:
iPhone 5s és teljesen elégedett vagyok vele.
2015. ápr. 6. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!