Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Eltörtem a telefonom képernyőjét,és sajnos nem érzékel. :( Viszont nagyon sok fontos dolog van rajta amit leszeretnék menteni.Próbáltam csatlakoztatni a gépemhez de mivel jelszó védett a telefon és ebben a helyzetben nem tudom beírni azt nem kapcsolódik,nem tudom mit csináljak.
Valaki nem tud egy olyan programot vagy egy ötlet hogy hogyan tudnám az adataimat lementeni? Mert ha sikerülne úgy lementsem hogy őrizze meg akkor is ha a factory reset segítségével újra beállítom és letörli igy automatikusan a jelszót van egy kis esélyem arra hogy csatlakoztassam a gépemhez.
Nem tudom mit tudjak csinálni kérlek segítsetek!
2015. ápr. 3. 11:38
1/4 anonim 

válasza:

Végy érzékeny búcsút a dolgaidtól.
2/4 NoodLee. 

válasza:

Esetleg ha van memória kártya és arra vannak az adatok mentve azt ki szedhetnéd, de ha nincs akkor nem tudom mit lehetne tenni
3/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet már semmit tenni? :( T.T
2015. ápr. 3. 12:11
4/4 A kérdező kommentje:
A memória kártyát már kivettem de maradtak még dolgok a telefonomon.
2015. ápr. 3. 12:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!