Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért jelzi hogy fent van?

Miért jelzi hogy fent van?

Figyelt kérdés
Szóval a legjobb barátnőm azt mondja hogy nincs fent de Nekem azt jelzi hogy igen,tegnap is 8tól délig 4-5x jelezte ő azt mondja hogy nincs fent és alszik. Akkor miért jelzi neki?🤦 Szerintem hazudik. Most is elv fent van de nem ír vissza.

ma 07:38
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is mondták már milliószor, hogy zöld vagyok, amikor még gépközelben sem voltam. Max a telefonom volt online, de ilyenkor nekem pl. nem jönnek az üzenetek meg, mert nincs beállítva a push a fakebookra.
ma 08:05
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Azt látnod kell, hogy elolvassa-e vagy nem.

Ha elolvassa, és úgy nem válaszol, na akkor elgondolkodnék.

ma 08:06
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Sokszor lehet tapasztalni, hogy pontatlanul jelzi az elérhetőséget. Erre én nem hagyatkoznék.
ma 08:09
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

A messenger jelzéseiben nem szabad megbízni! Soha!

Nagyon rosszul van ez megoldva, nem működik pontosan. Régebben sem, de mostanában egyre rosszabb.

Ilyenért meg összeveszni, haragudni baromság...

Ne foglalkozz a messenger jelzéseivel! Írj rá és majd válaszol. Ha nagyon fontosat akarsz neki mondani akkor meg hívd fel telefonon!

ma 08:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Csak rosszul esett hogy nem ír vissza. De ezek szerint nem jól jelez a Messenger.
ma 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Van, akinek zöld a messenger, ha wifin van. Akkor is ha órákig nem nyitja meg.

Sőt, fiamnak pl ahogy írok neki, rögtön zöldre vált. Csak mert kapott üzentet, hiába nem nyitja meg.

ma 09:11
 7/9 anonim válasza:
100%

A messenger konkrétan alig működik az utóbbi pár hétben. Cikkeznek is erről, mert sokan használják. Az elérhetőség pedig (ahogy fentebb írták mások is) teljesen megbízhatatlan. Én évek óta elérhetetlen vagyok (időnként ellenőrzöm is), mégis év elején valaki rám írt és a rendszer azt jelezte neki, hogy elérhető vagyok. Jó nagy sértődés is lett belőle.

Ennél nagyobb bajok is vannak, mert vannak üzenetek, amik egyáltalán nem mennek át. Illetve nekem a laptopom nem jelzi, ha kapok üzit, a telefonom meg igen.

A legmegbízhatóbb, ha egy kicsi fejecske (a profilkép miniben) az üzeneted alján jelzi, hogy az illető elolvasta az üzenetedet. De a cset pont erre jó, hogy mindenki akkor válaszol, amikor ráér, kedve van, stb. Tehát nem érdemes ebből nagy kérdést csinálni.

ma 09:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! Meg nyugodtam!
ma 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor mutatta páromat online éjszaka, holott mellettem aludt. Egyáltalán nem megbízható ez a jelzés.
ma 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!