Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek majd...

Milyen telefont vegyek majd nyárkór? (Július)

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik készülék érné meg a legjobban? Öszvisz 90k-m volna rá.

Igényem nemsok van, legyen ciszonylag normális kamera

2gb ram

Stb.

Én iphone 5s-en gondolkozok már elég rég óta, és valszeg addifra meg még jobban lejebb megy az ára. És nem, nem "menőzni" venném meg az iphone-t,csak mert nagyon megtetszett, mint külsőleg, mint szoftverileg.

2015. ápr. 2. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Írásodat tekintve nem lehet több 14-15 évesnél..szóval maradj egyenlőre a droidnál..bár nem kor függvénye..de mégis.

Amúgy sony z1-2-3

Sgs 5

2015. ápr. 2. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
*lehetsz
2015. ápr. 2. 22:59
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem is értem mi alapján döntöd el, hogy ki hány éves, de nagyon nem értek egyet.

Persze értékelem, hogy hozzászoltál.

Eddig csak droiddal volt dolgom, nagyon hamar elavul, lelassúl minden baja van egy idő után.

2015. ápr. 2. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát ha egy alsokategóriás sz.r droidja veszel még jó hogy lelassul. Amúgy 90k-ért Sony xperia M4 aqua.
2015. ápr. 2. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:

>2 GB RAM

>iPhone 5s

Még 15 sem vagy. Lulz.

2015. ápr. 3. 05:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, várok még válaszokat.
2015. ápr. 3. 08:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is imádom a szifon 5s külsejét meg fogását, azon kívül semmi. Ebben speciel 1Gb ram van. Nézd meg pl a wp telefonokat, vagy a nexus 5 öt. A sony is nagyon jó, az lg is (csak g3-at ne!!!!) . Ebben az árban a jó kamera alap és elvárható szóval az nem is kérdés. Másik jó márka a xiaomi, lehet hogy elsőre egy kínai hulladéknak hangzik de sok neves gyártó csak jelenthet neki. Aztán ott a huawei is, vagy a HTC. Ezeket ajánlom, szerintem ezek a legjobbak.
2015. ápr. 3. 08:36
 8/9 kérdező.. ***** válasza:
Ennyiért nexus 5-t érdemes venni.
2015. ápr. 3. 10:01
 9/9 A kérdező kommentje:

Végre érkeztek kézzelfogható, normális válaszok, köszönöm.

Elég sok termékem volt már LG-től, és mindíg pozítív véleményem volt/van az adott készülékeikhez.

Most is pl egy LG G Pad 8.0 rol írok fél éves, de már most lassul egy kicsit.

Wp-t nemigen szeretnék venni, hisz nem tetszik annyira szoftverileg, és ráadásul nagyon kevés az alkalmazás is rá. (Nem mintha IOS-ra több alkalmazás lenne)

Lehet hogy nexus 5 és z2-z3 között fogok dönteni. Várom még a további válaszokat.

2015. ápr. 3. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!