Milyen telefont vegyek ami megbizhato?
nekem g2 van és sehol se sárga, tökszép képe van, szeretem. de nagyot fogok csalódni benne ha besárgulna a jövőbe. remélem nem lesz ilyen :)
amúgy szerintem ilyen árkategóriába verhetetlen :)
Én szeretem a nexusokat, volt is nekem, a végtelenségig lehet romolgani velük, olyan sok a lehetőség velük ilyen téren hogy szinte végig se lehet zongorázni. Az optimalizált android egy dolog, de azrét mindebe nem veri el szerintem a G2-t
pl a kijelzője minősége se tuljó a nexus 5nek.
a feketéje eléggé világít és úgytudom max fényerőre is kisebb mint a g2. (Olcso panel van benne)
Am mindkettő telefonnak egyformán van GPS problémája amit tán érdemes megemliteni. Valamit az LGnél baltáztak el: az antenna dizájn nem a legjobb. Vannak szerencsések akik kifogják, hogy pont müxik rajta jól de rengeteg embernek volt vele baja.
Az üzemidőre azért nem mondok semmit mert igazábol nem az androidon mulik, h jó vagy rossz hanem azon hogy a google épp mennyire kurelja el a telódon futo play szervizt amit mellesleg a megkérdezésed nélkül frissit... Custom romokkal szinte tuti h sokkal jobb üzemidőt lehet egy nexusból kisajtolni mint a gyári adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!