Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyorsabb a 2 magos iPhone 6...

Gyorsabb a 2 magos iPhone 6 mint a 8 magos Galaxy S6?

Figyelt kérdés

mindenben jobb az iphone 6 de az hogy lehet????

[link]

2015. ápr. 2. 20:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

és azt te telefonon csinálod? :D

meg lehet kövezni, de én egy komolyabb excel vagy word doksit egészen biztos nem érintőképernyőn csinálnám, legyen az akármekkora méretű.

a logikát mondjuk még mindig nem értem.

van egy géped egy kis bódéban az útépítés helyszínén, net nélkül, és te arról rakosgatnád a telefonra a doksikat?

:D

2015. ápr. 5. 12:57
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem csak bele akar kötni mindenbe...
2015. ápr. 5. 14:22
 23/26 anonim ***** válasza:
megcsinálok egy fájlt, rárakom a mobilra és hazaviszem, így nem kell vinni külön pen driveot. de ezt egy iphoneal nem lehet megcsinálni.
2015. ápr. 5. 14:50
 24/26 anonim ***** válasza:
hát jó, más-más szokások, én azért még mindig azt mondom, hogy fontosabb adatokat inkább tárolok egy külön pendrive-on, minthogy a telefonomon, amivel akármikor akármi történhet, szopás az, ha valami miatt egy beépített tárhelyes telefon olyan szinten meghibásodik, hogy csak a hardreset segít, és anélkül nem is férhetsz hozzá a rajta lévő cuccokhoz...azért egy pendrive ritkábban hibásodik meg.
2015. ápr. 5. 22:26
 25/26 A kérdező kommentje:
miért nem hozol létre egy wifi ap-t a laptopon amihez csatlakozik a telefon? rögtön lehet rá másolni bármit
2015. ápr. 6. 15:05
 26/26 anonim ***** válasza:

Aki kicsit is ért a számítástechnikához az természetesen meg tudja oldani a dolgot usb kábel nélkül is.

De ez itt részemről elvi kérdés, nehogy már ne tudjak bárhol, bármit usb kábelen a telefonomra rámásolni simán adattár módban...ez nevetséges. Mellesleg nem mindenhol van vezeték nélküli router.

És valóban nincsen rá sokszor az embernek szüksége főleg ha előre tervez, tudja hova fog menni, mit fog csinálni. De akkor is nevetséges hogy a telefonom csatlakoztatom usb-n és nem tudok rá másolni csak úgy.

2015. ápr. 8. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!