Belgrz kérdése:
Iphone 6, Samsung galaxy s6 vagy várjak az iphone 6s-ig?
Figyelt kérdés
Eddig androidot használtam és észrevehető volt a fagyás elég sokszor de ami most ki jött galaxy s6 dizájnja eléggé ütős lett bárki bármint mond kicsit iphone 6 copy /paste . MEg sokan mondják hogy túl van árazva az iphone de ha megnézzük galéaxy s6 edge 280K sima s6 meg 230K iphone 6 meg 220K és iphone 4 év múlva is telefon marad android meg 2 év azt mehet a kukába nincs frissítés stb..2015. márc. 27. 14:39
1/7 anonim válasza:
Én hamarabb vennék s6 edge-t.
Engem nem érdekel, hogy 2 év múlva mennyivel esik az ára.
A Note 2-t nemrég cseréltem le és az sem szaggatott úgy, viszont a note 4 már nagyon jó az 5.0-val. Az android most jutott arra a szintre, hogy teljesen használható lett.
Ha érdekel az, hogy 2 év múlva 1 picit drágábban tudod eladni a telefonodat, akkor vegyél csak iPhone-t. Senki nem fogja majd itt a fejét azért, mert nem S6-ot vettél.
2/7 A kérdező kommentje:
Sztem várok még mire kijön az 6s és ha nem tetszik akk veszek galaxy vagy i6 majd elválik addigra úgy is olcsóbb lesz thx
2015. márc. 27. 14:59
3/7 anonim válasza:
Nekem i6 van nagyon megvagyok vele elégedve előtte Samsungom volt...nem kene ujra az a rendszer..
4/7 kérdező.. válasza:
Nem az android jutott el arra a szintre hogy használható hanem a samsung.Jó az s6,de nem éri meg az árát.Feleannyiért már olyan androidost tudsz venni vagy fogsz tudni venni amikor megjelenik az éven ami sokkal jobb az s6-nál és tovább lesz támogatva mint az i6.Gondolok itt a OnePlus Two-ra Moto X 2015-re vagy a következő nexus telefonra.
5/7 anonim válasza:
felejtsd el a samsungot, szoftveresen egy rakás szar
6/7 anonim válasza:
i6s ugyan úgy fog kinézni mint a sima 6
7/7 anonim válasza:
Nekem Samsung Galaxy S3am- van, mókolt KIT-KAT ROMMAL, és valami fergeteges módon megy, most egy jó ideig nem kell új telefon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!