1/7 anonim válasza:
Nem lenne rossz, de nagyon elszálltak az árral. A benne lévő hardver alapjában véve egy teljesen átlagos középkategóriás dolog, amit prémium kategóriás áron adnak. Oké hogy fémház meg minden de akkor is sok.
3/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Komolyan azt hitték, hogy a fémház miatt majd megveszik ennyiért XDD vicc az egész...
5/7 anonim válasza:
bolti garival 65matyi szerintem az annyira nem vészes és ne csak azt nézzük hogy snapdragon 410chip ami 4x1,2GHZ +1,5RAM +16GB tárhely. és megkeresitek a legolcsóbb kínai lepkefing konkurenciát amin szinte egy hulladék a szoftvere pl: én 60ezerért még nyáron vettem egy Alcatel idol 2s-t és szó mi szó egy f@s naponta leál xy alklmazás néha befagy, nem ébreszt, stb.
Na egy A szériánál ilyen nincs! aki ilyet vesz az csak szereti és bátran ajánlom mindenkinek!
itt egy fórum a kiváló példa, tessék megkérdezni ha nem hiszitek
mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_a3_jottem_lattam/friss.html
6/7 kérdező.. válasza:
Moto E 2015-t veszel 40k-rt gyári garival,szoftverilag odavág az s5-nek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!