Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez mért lehet a samsung...

Ez mért lehet a samsung galaxy s4 gt i9506 telefonomal?

Figyelt kérdés

Az időjárás widget ami mutasa hány fok van meg a dátumot elszokot teljesen sötétedni és nem tudom vissza állitani eredeti állapotában csak akkor engedi ha törlöm a widgetet a kezdőképernyőről és ujra kihuzzom a widgetek menüből az időjárá widget ikont vagy ha ujrainditom a telefont akkor oldodik ela fekete kèpernyő és áll vissza a idojárás widget normális állapotára , de ez nap mint nap ujrajátszodik ez valalalalami hiba lehet ?

A másik ami még furcsa nekem hogy ha lapozom a kezdő mépernyőt ahova kihuzhatok widgeteket akkor van mikor fehér átmenet jelenik meg lapozás közben és ezzis csak akkor mul el ha csinálok ujra inditást ez mi lehet?

És végül ha tőltőm a telefonomat és mikor már teljesen felvan tőltve 100% ra akkor nem telik el fél perc és lemegy vanmikor 70-80% ra igaz a touch wiz nél vannak a intel görgetés , szabad mezes mód , intell szünett, érintés nélküli mozdulatok , de ha ezzek mindbekapcsolva vannak emiatt merülhet ien hamar a telefon vagy akumlátor hiba lehet ez?

De teszteltem ha csak a mobil kapcsolat van bekapcsolva akkor annyira gyorsan nem merül ha többi funkcio amiket felsoroltam nincs bekapcsolva .

A 4.4 kikat van aa telefonomom , ha kijön a 5.0 frissités akkor az jobblesz?

Olyan program van a s4 re ami megtugya az akumlátor élettartalmát hosszabitani ?

2015. márc. 30. 19:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!