Milyen véleményetek van a Noki N97-tel kapcsolatban?
Nem éri meg az árát. Gyakorlatilag egy 5800 billentyűzettel megáldva. Ja, meg jobb a kamerája és van 32GB beépített memóriája. De ennyi. Semmi extra.
Hát a kijelző nem olyan mint egy iPhone.
Az iPhone-t csak érintetni kell (kapacitív/capacitive érintő panel) A Nokiákat és a többi érintos telcsik nagyrészét meg konkrétan nyomni kell(rezisztív/resistive érintő panel).
A legtöbb mai telcsiben ez utóbbi található meg. Azért mert olcsóbb, és mert lehet rá ceruzával is írni (ez Ázsiábna nagyon fontos).
Alapvetően én is a Nokiát szeretem, de sok nokiás is ugyan úgy fröcsög, mint egy vérremenő iPhone mániákus. Csak egyesek N97-re vagy ráizgulva.
Jó telefon az N97, de nem éri meg az árát. Ha már nokia, akkor az 5800 jobb ár-érték aránnyal rendelkezik.
Nem szabad ilyen elvakultan fikázni a többieket. Amíg az ember nem használt huzamosabb ideig iPhone/iPod rendszert, addig nem tudja hogy mit szid. Ezzel talán mindenki egyetért.
A sok iPhone mániákus, pedig nem tudja mit szid, amikor fikázzák a többit.
Tökéletes telefon nincs. Ezt el kéne fogadni. Mindkét oldalnak. Hiba van mind a kettőben, bőséggel.
(Én egy 5800-át és egy iPod Touch 2G-t nyúzok. Kiváló kütyük, pont jól kiegészítik egymást.
De szívesen megismernék egy-két Android rendszerű kütyüt is, csak hogy teljesebb képet lássak a mobilos világról.)
az előző vagyok, ez még hozzátartozik:
Bár ha játszani akar az ember akkor az iPhone a nyerő. És az N97-et el kell felejteni.
Mint írtam, nekem van egy Nokia 5800-ám és olcsón szereztem egy iPod Touch 2G-t. Kiváló párosítás. iPoddal játszok, meg zenét hallgatok fülesen. A telcsin filmet nézek (jobb a képernyője, N97-nek pedig nagyobb is), és kihangosítva zenélek(sokkal hangosabb), meg netezek. A multitask (több program futtatása egyszerre) nagy ütőkártyája az N97-nek. Jó dolog ha az MSN tud a háttérben is futni, miközben szörfölök, navigálok, SMS-t írok, stb. És nincs korlátozva a Bluetooth.
Persze ha feltrörd az iPhone-t akkor arra is rá lehet erőltetni hogy több programot futtasson egyszerre, de 3 program után csúnyán belassul.
Viszont az N97-re gagyi 2D-s játékok vannak csak. Tehát ha nem vagy nagy játékos, és jó neked a logikai is, akkor okés, de egy komolyabb játéktól elvérzik. Ezt nagyon fontos szem előtt tartani.
Wlan van mindkettőben, meg GPS is. A Nokiához hivatalosan van ingyenes navigációs program.
Persze az iPhone-ra is lehet ingyenesen rakni, de az már nem legális módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!