Sonny Ericcson V640i-nél hogyan tudom megoldani, hogy egy adott személy ne tudjon hívni (mindig kiírja a számot)? Vagy az adott szolgáltatóhoz kell bemenni, ahol a telcsit vettem?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömet keresik, aki nem ebben a városban lakik, mint én. Már bediktáltam nekik, hogy milyen számon és időben mikor tudják elérni. Ennek ellenére mindig engem hívnak, utoljára már az illető pasi mondta nekem vissza az általam bediktált számot, hogy ezen éri el az ismerősömet. Nagyon elegem van már ezekből a telefonokból.
A híváskorlátozást megtaláltam, de ott csak olyan lehetőség van, hogy az összes bejövő hívást lekorlátozza.
Segítsetek légyszi!
2010. febr. 17. 17:43
1/3 anonim válasza:
Szia lehet hogy csak tiednél nem lehet ezt megcsinálni mert én w580i-nél ott beállitottam ugyanott ahol te is kerested hogy csak a listáról hívhassanak és a listára bemásolgattam számokat és igy csak az tudott hívni akit én akartam! remélem segitettem ha vmi baj van szoolj eggyütt csak megoldjuk:D
2/3 A kérdező kommentje:
Hát erről ennyit, ennél a telcsinél :(
"Tájékoztatjuk, hogy Sony Ericson V640-es típusú készülékén nincs lehetőség arra, hogy egy adott telefonszám bejövő hívásait korlátozza."
2010. febr. 19. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!