Melyik a legjobb mostani androidos telefon max.50 ezer Ft-ért?
Figyelt kérdés
2015-ösöket írjatok, esetleg 2014-eseket, de ennél semmiképp se legyen régebbi! És indokoljátok meg, hogy miért azt ajánljátok
köszi előre is
2015. márc. 26. 22:55
11/20 kérdező.. válasza:
Itt mindenre megkapod a választ.Egyébként ennél jobb,megbízhatóbb,gyorsabb telefon nincs ennyiért ha tetszik ha nem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
12/20 A kérdező kommentje:
mar ne is haragudj, de en nem panaszkodtam...
2015. márc. 27. 16:32
13/20 kérdező.. válasza:
Ki mondta hogy panaszkodtál?:D
14/20 A kérdező kommentje:
bocsi, akkor en ertettem felre ><"
2015. márc. 27. 16:40
15/20 A kérdező kommentje:
mennyi az eselye annaj h hibasat kuldenek?
2015. márc. 27. 16:46
16/20 kérdező.. válasza:
1%
Az expansys az egyik legmegbízhatóbb cég a világon mert világcég.Még senkit sem hallottam hogy gond lett volna velük,ha pedig valami probléma lenne akkor visszaküldöd nekik és küldenek másikat,de mondom hogy nem lesz probléma.Ráadásul nyomon is tudod követni a csomagot amit egy nagyon megbízható futárcég fog hozni 1-2 napon belül.
17/20 A kérdező kommentje:
na az jó :)
de nagyon szép amúgy ez a telefon :D
remélem szép a kijelzője
2015. márc. 27. 17:24
18/20 A kérdező kommentje:
lerajzoltam vázlatosan a telefont vonalzóval a centik alapján és vastagságra valami iszonyú vastag jött. tényleg ennyire vastag vagy csak én csesztem el?
2015. márc. 27. 20:19
19/20 A kérdező kommentje:
jött ki*
2015. márc. 27. 20:19
20/20 kérdező.. válasza:
Annyira nem vastag az amennyire tűnik,mivel ilyen ívelt a hátulja,tehát a középétől a széléig keskenyedig így lesz tökéletes a fogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!