Melyik a legjobb telefon jelenleg 55. 000 Ft-ig kártyafüggetlenben?
A lényeg:
- legyen ismert telefon, tehát ne valami kínai
- jól bírja az akksi
- lehessen rajta filmet nézni, netezni!!, játszani akadás nélkül!!!
A válaszokat előre is köszönöm széepn!
Jó válaszokért megy a zöld!!! ;)
Moto G 2014, bár legutóbb amikor néztem még 60k volt, de csak nem ezen az 5 ezren fog múlni.
Vagy Moto E 2015. Ez csak 42 ezer, hardveresen szinte ugyanaz, mint a Moto G (Snapdragon 400 vs 410, kb 5% eltérés van teljesítményben), viszont csak qHD kijelzője van, hátránya, hogy nem olyan éles a kép, előnye, hogy a procinak kevesebbet kell dolgoznia, szóval még jobb a teljesítmény (na nem mintha a Moto G-re panasz lenne). Meg a nagyobb aksi is nagy előnye. Kamerája viszont szarab.
Moto G 2014 4g ami most jelent meg:
Néha nem értem az Expansys-t, a sima 2014-es Moto G 59k, a 2013-as Moto G 4G-s változata 60k, erre most a 2014-es 4G-s Moto G is 60k.
Elég egyértelmű, hogy akkor melyiket érdemes megvenni, csak az Expansys-t nem értem.
Ez mind szép és jó, de Motorolának milyen a háttere? Optimalizáltság, hardver, szoftver!! szeretném ha kijönne rá a Lollipop is amit megveszek, mert a következő telefonomat nem tervezem egy év múlva. Ezért jobban bíznék egy LG-ben,Sonyban, vagy Samsungban.
Természetesen a zöldek mentek, köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!